Dvojčici Prusnik in Eva Boto se bodo pomerile na letošnji Emi. Foto: Žiga Culiberg
Dvojčici Prusnik in Eva Boto se bodo pomerile na letošnji Emi. Foto: Žiga Culiberg
Eva in Nika Prusnik
Sestri Prusnik sta tudi v zadnji oddaji Misije Evrovizija veliko stavili na energijo in šov na odru. Foto: Žiga Culiberg
Eva Boto
Eva je znova v ospredje postavila svoj vokal. Foto: Žiga Culiberg

Zmagovalke oddaje Misija Evrovizija, ki se bodo na Emi 2012 pomerile za nastop na velikem evrovizijskem odru v Azerbajdžanu, svoje sreče niso skrivale niti za trenutek. "Te sanje so se uresničile. Postale so realnost zame. Nisem niti najmanj pričakovala, da bom sploh prišla do sem. Ta občutek je neverjeten. Treba ga je samo doživeti. Jaz sem ga zdaj, in to je 'vau'," je za MMC po končanem nastopu dejala Eva Boto.

Še povsem pod vtisom nedeljskega dogajanja sta bili tudi dvojčici Prusnik: "To so sanje in trenutno tudi resničnost. Midve sva tako veseli, da še zdaj procesirava v glavi, kaj se je zgodilo. Jaz mislim, da nekaj dni se še ne bova zavedali tega. Jaz se še vedno ne," je dejala za MMC rjavolasa Nika. Njena sestra Eva pa je ob tem samo še dodala: "Vau. Šok. Hudo."

MMC-pogovora z Emo Boto in dvojčicama Prusnik boste lahko prebrali jutri in v sredo.

Zmagovalke oddaje Misija Evrovizija so prepričale tako sodnike kot tudi gledalce oddaje izmed vseh 350 prijavljenih pevcev, pevk in pevskih skupin, ki so se lansko poletje prijavili na avdicije. Sodniki so med njimi izbrali 32 najboljših, ki so dobili prostor v novi oddaji z naslovom Misija Evrovizija, ki je bila na sporedu ob nedeljah zvečer. Prve tedne so izpadli po štirje tekmovalci na oddajo, dokler ni ostalo le še osem najboljših, nato pa se je v vsaki oddaji poslovil po en tekmovalec.

Vaši glasovi in glasovi sodnikov v oddaji Misija Evrovizija so sinoči določili, da so se na Emo uvrstile Eva Boto in dvojčici Prusnik. Izpadla je Nika Zorjan. A z zmago se trdo delo za zmagovalke oddaje šele začenja. Dekleta se bodo "spopadle" za vozovnico v Azerbajdžan še enkrat, in sicer na Emi 2012, ki bo na sporedu 26. februarja.

Več fotoutrinkov si lahko ogledate spodaj.