Maja bo skladbo No one predstavila 12. maja v živo pred večmilijonskim evrovizijskim občinstvom. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen
Maja bo skladbo No one predstavila 12. maja v živo pred večmilijonskim evrovizijskim občinstvom. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen

Videospot, ki je bil posnet v enem dnevu v gozdu pri ljubljanskem živalskem vrtu, bo premierno predstavljen že to soboto v oddaji Spet doma.

Scenarist in režiser videospota je i3, direktor fotografije in snemalec Aleš Belak, stilist David Matej Goljat, scenografinja Greta Godnič, masker Luka Simšič, koreograf Anže Škrube, rekviziterja Sašo Djordjevič in Tadej Vogrin, montažer Urban Potočnik, producent pa Edo Brzin.

Letošnji izbor za pesem Evrovizije bo potekal v treh večerih. Najprej se bodo posamezne nastopajoče države predstavile s svojimi zmagovalnimi skladbami v dveh predizborih, ki bosta 10. in 12. maja. Slovenska predstavnica Maja Keuc se bo s skladbo No one predstavila v drugem delu drugega polfinalnega večera pod zaporedno številko 13.

V finalni večer, ki bo 14. maja, pa se bo iz vsakega predizbora uvrstilo deset najboljših skladb ter skladbe držav iz skupine "velikih pet": Francija, Italija, lanska zmagovalka Nemčija, Španija in Velika Britanija. Vse tri večere – oba polfinalna in finalnega – bodo prenašali na Televiziji Slovenija.

Nekaj fotografskih utrinkov s snemanja videospota si oglejte v galeriji spodaj.