Za postavnim Kočevarjem je prva večja modna izkušnja. Foto: Ana Gregorič
Za postavnim Kočevarjem je prva večja modna izkušnja. Foto: Ana Gregorič

Dragoš, ki bo med 1. in 15. julijem Slovenijo zastopal na svetovnem izboru za mistra universe v Dominikanski republiki, že nekaj časa živi in dela v italijanskem modnem središču in le po nekaj dneh castingov mu je uspelo nekaj, o čemer mnogi le sanjajo - očaral je sodelavce modne hiše Johna Galliana.

"Na koncu sem bil resnično navdušen"
Med tednom moške mode se je tako imel priložnost sprehoditi po modni brvi ravno med Gallianovo revijo, so ponosni sporočili organizatorji lepotnega izbora. "Najprej nisem točno vedel, kaj lahko pričakujem. Ob koncu pa sem bil resnično navdušen. In to ne samo nad organizacijo, ampak tudi nad oblačili, ki sem jih nosil. Vse je bilo tako udobno, ravno prav zame, saj obožujem kose, v katerih se počutim svobodnega," je dejal.

S tem pa se Dragošev milanski poskus ni končal, saj so ponudbe za delo začele kar deževati - najprej se je dogovoril za sodelovanje z blagovno znamko Stone Island, pozneje pa je sprejel delo še pri nekaterih drugih oglasnih kampanjah. Mihu pri utiranju poti v Milanu sicer pomagajo tudi organizatorji lepotnega tekmovanja.