Če fotografijo povečate, boste videli, da se na Dimčevi roki (tretji z leve) na prstancu leve roke sveti prstan. Foto: BoBo
Če fotografijo povečate, boste videli, da se na Dimčevi roki (tretji z leve) na prstancu leve roke sveti prstan. Foto: BoBo

25-letni košarkar, rojen v Celju, je bil v zadnjih treh sezonah član Krke iz Novega mesta, a ne skriva, da si želi poiskati nov klub. Tudi njegova Adrijana se je z zapisom na Facebooku že poslovila od dolenjske prestolnice in dodala, da bo njihova nova destinacija znana v prihodnjih dveh mesecih.

Par fotografije iz zasebnega življenja rad deli na družbenih omrežjih, pogosto pozirata tudi s sinčkom Maksom, ki je junija upihnil prvo srečko.

Adrijana, ki je prevzela Žigov priimek (prej se je pisala Brečko), sodi med najvidnejše slovenske blogerke, 211 centimetrov visoki center pa je največji dosežek v karieri dosegel septembra lani, ko je s slovensko reprezentanco v Carigradu postal evropski prvak. Pozneje se je celo govorilo, da se zanj zanimajo pri Real Madridu, a govorice se niso uresničile in košarkar s prepoznavno brado je ostal v slovenski ligi.

Član slovenske reprezentance pa ostaja tudi v novem obdobju in pod novim selektorjem Radovanom Trifunovićem.

Mladoporočenca poročnih fotografij (še) nista delila.

love doing life with you two ⚓️

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on May 6, 2018 at 12:43am PDT