Jure Košir, Maja Česen Mazič in Katarina Čas. Foto: Organizator
Jure Košir, Maja Česen Mazič in Katarina Čas. Foto: Organizator

se ga je udeležilo več kot 70 igralcev, med njimi Juretovi nekdanji sotekmovalci ter prijatelji iz smučarskih in poslovnih voda.

S plačilom igralnine in z dobrodelnim "puttanjem" so igralci za Ustanovo za pomoč otroku z rakom skupno zbrali 5.850 evrov, dodatno pa so udeleženci turnirja sredstva zbirali tudi na dobrodelni dražbi in z individualnimi donacijami.

Na koncu so predstavnici ustanove, zdravnici Maji Česen Mazič, predali ček v vrednosti 7.300 evrov. Zbrana sredstva bo Ustanova za pomoč otroku z rakom namenila za stroške vzdrževanja dveh stanovanj, ki sta še kako potrebni za bivanje staršev med zdravljenjem otrok v bolnišnici.

Jure Košir, glavni organizator in pobudnik turnirja, je ob koncu dogodka povedal: "Z dogodkom sem izjemno zadovoljen. Vesel sem, da se je večina povabljencev odzvala mojemu vabilu ... Verjamem, da bo prihodnje leto udeležba na turnirju še boljša ter da bomo lahko še naprej pomagali tistim, ki potrebujejo našo pomoč."

Absolutni zmagovalec turnirja je Alec Castaldi iz Golf cluba Bled, ki je do prihodnjega leta v last prejel prehodni pokal turnirja SWINGIT!.