Hm, Afrika, mogoče ... Katarina je ostala malo skrivnostna. Foto: RTV SLO
Hm, Afrika, mogoče ... Katarina je ostala malo skrivnostna. Foto: RTV SLO
Katarina Čas
Katarina je vsekakor ena redkih, ki še niso izgubili vere v ljubezen in lepši svet. Foto: RTV SLO

Katarina, ki je bila gostja MMC-jeve spletne klepetalnice, se v ponedeljek, 4. septembra, vrača z novo sezono Aritmije.

Prvi dve oddaji bosta neke vrste "presek poletnega dogajanja," je povedala svetlolasa voditeljica, ki pri oddaji rada sodeluje, saj se odlično razume z ekipo in stoji za tem, kar v Aritmiji pove.

Gunsi v Budimpešti - hvala, mama!
Med gosti, ki so jo v studiu že obiskali, se ji je v spomin vtisnil Boštjan Gombač, še iz časov, ko je delala na Kanalu A, pa ne bo pozabila pogovora z Michaelom Stipom iz skupine REM. Katarina sicer rada posluša rock in alternativni rock, a je odprta tudi za druge glasbene stile. Koncert, ki bo za vedno zapisan v njenem spominu, pa je bil koncert Guns'n' Roses v Budimpešti, občinstvo pa sta ogrevali skupini Faith no More in Soundgarden. Njena mama se je takrat izkazala, saj jo je pustila v Budimpešto, čeprav je bila Katarina stara šele 15 let.

Ne verjemite vsemu, kar preberete
Na vprašanje, ali je bila poleti v Afriki, pa Katarina odgovarja, da ne gre verjeti vsemu, kar se piše. A v Afriko bo vsekakor šla. S kom? Morda z "določenim televizijskim prijateljem", s katerim se druži. Videla je že veliko sveta, zase pravi, da je mali cigan, zelo pa jo vleče v Avstralijo. In kaj bi Katarina v življenju najraje počela? Igrala, a tudi vodenje oddaje ji je v velik užitek. Da pa bi zamenjala Anjo Tomažin v oddaji Tistega lepega popoldneva, ne drži.

Kako se vidi sama?
Preprosto dekle, ki ima rada prijatelje, vedno je zaljubljena, ne mara pa nergačev, zavisti, zahrbtnosti ... Idealistka, ki verjame v ljubezen in si želi, da bi bili vsi na Zemlji srečni. Bravo, Katarina.