Katarina nastopa tudi v dveh predstavah MoškiŽenske.com na dan. Foto: Osebni arhiv K. Č.
Katarina nastopa tudi v dveh predstavah MoškiŽenske.com na dan. Foto: Osebni arhiv K. Č.
Katarina Čas za MMC

Simpatična voditeljica in igralka je v kratkem pogovoru za MMC dejala, da na neki način Strasti pogreša, saj so se z nekaterimi člani ekipe "res zaštekali", sicer pa priznava, da je bilo snemanje kar precej naporno. Zdaj, pravi, je zelo zaposlena s predstavo MoškiŽenske.com, a se je v primerjavi z delovnim tempom prej njeno življenje kar umirilo.

Kot je znano, Katarina sicer nerada govori o svoji zasebnosti, saj se, kot pravi, vseeno dovolj izve, ker "je Ljubljana tako majhna in ker živim normalno življenje". Sicer pa se načeloma s pisanjem medijev ne obremenjuje in novic o sebi ne bere, a, kot pravi, ji te vseeno ne uidejo: "Če ni drugače, me pokliče babica ali pa kakšne teta in reče: 'Katarina si prebrala, si videla?'"

Včasih malo 'mala'
Katarina, ki se zdaj največ ukvarja z voditeljstvom in igralstvom, je sicer v mladosti tudi plesala, zdaj pa se občasno sprošča s slikanjem oziroma, kot temu pravi ona: "Včasih malo malam." Pravi, da je njena največja oboževalka mama, ki je prepričana, da res dobro slika, a zdaj žal nima časa, da bi se temu posvečala bolj, kot se. "Mogoče nekoč, na stara leta, ko bo več časa," odgovarja na vprašanje, ali jo bomo nekoč označevali za slikarko.

Najbolj uživa v igranju
Sicer pa Katarina najbolj uživa, ko igra, saj pravi, da je to delo najustvarjalnejše in vanj lahko vloži del sebe: "Poiskati moraš ta lik, ki ga igraš, v sebi, v svoji okolici, v kom drugem. Zato pri tem najbolj uživam."

T. K.

Katarina Čas za MMC