Omar Naber dopust najraje preživlja v družinski počitniški hišici v Umagu. Foto:
Omar Naber dopust najraje preživlja v družinski počitniški hišici v Umagu. Foto:
Eva Černe
Eva Černe bo študijske počitnice izkoristila za pripravo skladb za novi CD, na oddih pa se bo odpravila šele konec septembra. Foto: MMC RTV SLO

Letošnji dopust in sončno vreme sta že izkoristila Marko Vozelj in Omar Naber. Kot je za MMC povedal Marko, je z družino nekaj dni preživel tako "v tujini kot na slovenskem morju", na Slovensko primorje pa se v kratkem odpravlja še za nekaj dni.

Omar pa se vsako poletje odpravi v Umag, kjer imajo družinsko počitniško hišico. "Navezan sem na tisti kraj, ker je bil to že od babice vikend. Tam mi je všeč, mir je, morje in nima smisla plačevat za kaj drugega," je povedal Omar in dodal, da se bo v Umag vrnil verjetno še enkrat konec avgusta, za september pa načrtuje potovanje v Los Angeles.

Mir in "odklop od vsega" pa ceni tudi pevec Vili Resnik, ki že šest let zapored preživlja dopust v robinzonskem kampu na otoku Pagu, kamor se odpravlja v začetku avgusta. "Gre za divji kamp, kjer ni ne elektirke ne vode. Tam je mir in odklopljen sem od vsega. Gre za pravi dopust," je povedal Resnik in dodal, da se, če se mu zahoče zabave, odpravi v mesto Novalja.

Anja na oddih večkrat po nekaj dni, Eva septembra
O načrtih za letošnji dopust pa smo vprašali še Anjo Rupel in Evo Černe. Kot je za MMC pojasnila Eva, si bo oddih privoščila šele konec septembra. "Ne vem še, kam bom šla, vzela bom ponudbo last minute," je povedala mlada pevka, ki namerava študijske počitnice izkoristiti za pripravo gradiva za nov CD.

Anja Rupel pa je pojasnila, da se bo z družino odpravila na dopust "večkrat po malem", saj je njen partner Aleš Klinar ob koncih tedna zaseden z nastopi, ona pa ob ponedeljkih in torkih dela na radiu. "Tako gremo večkrat za par dni v Portorož," je sklenila za MMC.

Pred kratkim pa je za MMC svoje počitniške načrte razkrila tudi Jadranka Juras. "Kot vedno se odpravljam v Dalmacijo, ampak to še ne bo tako kmalu. Prej moram počakati, da bo album 'zunaj'," je povedala Jadranka, katere novi album Reanimacija bo na prodajnih policah septembra.