Med najbolj priljubljene moške erotične plesalce pri nas gotovo spada Ricky iz skupine TotalKnockOut. Foto: Skupina Total KnockOut
Med najbolj priljubljene moške erotične plesalce pri nas gotovo spada Ricky iz skupine TotalKnockOut. Foto: Skupina Total KnockOut

Vročica noči, razigrano ozračje, bučni ženski vzkliki, pred očmi pa izklesano moško telo. Današnje norije ob nastopih erotičnih plesalcev postavljajo izraz "nežnejši spol" pod vprašaj.

Žene in dekleta si ob svojem prazniku po novem raje podarijo ogled in otip golega moškega telesa v živo kot pa čakanje na šopek vrtnic. To je dokazala tudi ena izmed zabav na 8. marec, na kateri so množici žensk v enem izmed lokalov burili domišljijo člani erotične striptiz skupine Total KnockOut.

V nasprotju s sporočilom 8. marca?
"To je skregano z vsemi moralnimi normami," je do tovrstnih plesočih atrakcij kritična zagovornica tradicionalnih vrednot Angelca Likovič. "8. marec je bil dan, ko so se nekoč borili za enakopravnost. Zdaj pa se, namesto da bi se za to borile, predajajo različnim zabavam," razlaga Likovičeva.

Zagovornica tradiconalnih vrednot še dodaja, da se tovrstnih zabav udeležuje le določen tip žensk: "Tiste žene, ki so poštene, delavne, zagotovo niso med njimi."

V finalni oddaji Piramide, ki bo na sporedu ob 19.55 na prvem programu RTV Slovenija, se bodo pomerili zagovornica tradicionalnih vrednot Angelca Likovič, humorist Vinko Šimek in imitator Marjan Šarec.

"Danes je emancipacija žensk dosegla visoko stopnjo na skoraj vseh področjih. Verjetno se ženske na ta način skušajo malo maščevati moškim, ki že leta hodijo na tovrstne zabave, 'na štango', kot se reče. Ženske so pač radovedna bitja," pa o tematiki pravi Marjan Šarec.

Gostje pa bodo delili svoje poglede še na nedavno afero, ki je stresla politični parket, o vrnitvi "cveka" v šole in o vedno tesnejših odnosih med slovenskim premierjem Borutom Pahorjem in njegovo hrvaško kolegico Jadranko Kosor.