Fantje v polni zasedbi. Foto: Spletna stran skupine
Fantje v polni zasedbi. Foto: Spletna stran skupine
Stand-up comedy v Zvezdi

Komikaze, ki se predstavljajo kot klub ljubiteljev nizkih honorarjev, zakajenih prostorov in reflektorjev, ki svetijo naravnost v oči, so navdušili mlado in staro. Pred odrom je bilo premalo stolov za vse, ki so se želeli nasmejati izkušenim fantom.

Program je začel, ljubiteljem stend-up comedy in impro lige, že poznani Pižama. Na svoj način je predstavil aktualne dogodke, med katerimi se ni mogel izogniti tudi prihajajočim predsedniškim volitvam.


Zgodovina Komikaz
Komikaze so nastale v želji, da slovenska stand-up comedy končno postane splošno znana scena v Sloveniji. Mladen, Perica, Pižama, Rox in Tešky so se združili januarja letos, vendar pa imajo člani že nekajletne izkušnje s stand-up comedy.


Njihova ponudba obsega Komikaze Pristati inu obstati šov, v kateri nastopi vseh pet komikov, od katerih je eden povezovalec, Komikaze v kosih šov, kjer nastopijo štirje, trije ali dva komika s posebej izbranimi točkami in One komikaza šov z nastopom enega komika z več točkami.

Kje jih bo še mogoče videti?
Fante bo avgusta mogoče videti na še vsaj treh velikih festivalih, na festivalu Zmaj 'ma mlade v Postojni in v Ljubljani na Trnfestu in Emonski promenadi.

Stand-up comedy v Zvezdi