Foto:
Foto:
Anja je znova dokazala, da je tudi odlična pevka.
Lado je v stoti oddaji TLP Anji dovolil, da mu zaveže vezalko na enem čevlju!

Slavni televizijski par je danes vodil že stoto oddajo Tistega lepega popoldneva, zaradi katere mnogo Slovenk in Slovencev ob nedeljah obsedi pred TV-zasloni. V jubilejni oddaji sta voditelja nastopila tudi v rubriki Predmet poželenja, v kateri je Lado nekemu gledalcu podaril avtomobil hrošč, Anja pa kratki film, v katerem je nastopila v glavni vlogi.

V zameno za darila si bosta Lado in Anja lahko privoščila pravo orientalsko masažo.

Priljubljeni televizijski voditelj Lado Bizovičar je v oddaji Hri-bar gledalcem zaupal, da ima kamelo. Lado se je nad to, za naše kraje nenavadno živaljo, navdušil med počitnicami v Indiji, ko je na kameli prepotoval peščeno puščavo.

Lado pa je tudi drugače povezan z oddaljenimi deželami, saj sta se v Afriko preselili njegova mati in sestra. Lado je v oddaji, kjer mu je voditelj Sašo Hribar zastavil tudi nekaj provokativnih vprašanj, povedal, da je materi v afriški državi Gani kupil plažo, kjer si lahko odpočije. V Afriko pa je odšla tudi njegova sestra Špela, ki je tam našla svojega življenjskega sopotnika.

Anja Tomažin je gledalcem oddaje Hri-bar predstavila svoj pevski talent. Tudi ona je morala odgovarjati na precej intimna vprašanja radovednega Saša. Povedala je, da ni noseča, vendar si želi v prihodnosti ustvariti družino, in da jo njen fant ljubkovalno kliče Angel.