Glasbenik in njegova partnerica Tamara že imata enega otroka ‒ sina Vala. Foto: Sandi Fišer
Glasbenik in njegova partnerica Tamara že imata enega otroka ‒ sina Vala. Foto: Sandi Fišer

Z ženo Tamaro Zagoranski sta pred oltar stopila leta 2017 in istega leta dobila tudi prvega otroka Vala, ki ga glasbenik večino časa skriva pred očmi javnosti.

"2019, prihajamo," je zapisal na silvestrovo, ob tem pa je njegov sin oblečen v majico, na kateri piše, da je tako srčkan, da sta se starša odločila, da bosta vse skupaj še enkrat ponovila.

"Tako mamica kot Val sta neverjetna in sem zelo ponosen nanju," je ob rojstvu sina zapisal Šulić in nadaljeval: "Zame je bila neopisljiva in dramatična izkušnja ... Polna veselja, sreče, skrbi, solz, smeha in čustev ... Toliko čustev v enem dnevu. Rojstvo je za vedno obogatilo mojo dušo."

Premor 2Cellos

Stjepan Hauser je sicer pred kratkim namignil, da je prišel čas za premor oziroma po ugibanjih oboževalcev celo konec za slavni duo 2Cellos. Dejal je, da je bilo življenje, ki sta ga živela zadnjih osem let, noro in da se morata od vsega skupaj malenkost odmakniti. "Želiva se odločiti za zdrav premor in se v življenju posvetiti še drugim stvarem."

Ob tem je dodal, da ko si spočijeta in uredita misli, bosta lahko nadaljevala. Sicer imata napovedanih še kar nekaj koncertnih datumov, in sicer do aprila, potem pa se bo Hauser posvetil samostojni karieri, Šulić pa družini.