Polona Kasal pripravlja samostojni glasbeni projekt, za katerega upa, da ga bo lahko kmalu predstavila javnosti. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Polona Kasal pripravlja samostojni glasbeni projekt, za katerega upa, da ga bo lahko kmalu predstavila javnosti. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Gušti in Ema Gagro
Uspešnice, kot so Vedno zame, D dan, Moje sanje, Makova polja in seveda najnovejše uspešnice z albuma Naša stvar, zdaj prepeva Ema Gagro. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Polono je v Guštijevi viziji nadomestila Hrvatica Ema Gagro, s katero sta pretekli petek v Kinu Šiška predstavila svojo prvo skupno ploščo - Naša stvar.

Koncerta pa se je udeležila tudi Polona, ki je iz ozadja opazovala dogajanje na odru. "Koncert se mi je zdel zelo živahen in pozitivno nastrojen. Super izbira nastopajočih in ravno pravšnja mera energija. Le tako naprej," je vzdušje na koncu pokomentirala Polona.

Vabljeni k branju MMC-jevega poročila s koncerta:
Onkraj "leve scene" z Guštijem (in Emo)

O svoji "zamenjavi" pa je našla same lepe besede. "Ema je nekaj, kar je Gušti potreboval. V smislu: nekdo, ki ima dober vokal in je voljna pokazati vso energijo, ki jo premore, na odru, kar zagotovo 'nabilda' ozračje. In mu da popnaboj," je priznala pevka.

Toda čeprav koncerti v njej vzbudijo željo, da bi stala poleg nastopajočih, ni bilo tako pretekli petek. "S to zgodbo je konec. Zato sem tudi tukaj, da jo poslušam in opazujem," je bila odkrita Polona.

V teh dneh sicer ne počiva, saj končuje svoj glasbeni projekt: "Upam, da bo kmalu dovolj zrel, da ga bom objavila."

Novica, da se uspešno sodelovanje med glasbenikoma končuje, je v javnosti odjeknila oktobra lani. Vendar kot pojasnjujeta oba, je bila odločitev soglasna. Razlog: različna videnja nadaljnjega glasbenega sodelovanja.