Mirna Reynolds za letošnjo Emo obljublja zanimiv nastop - čeprav za razliko od Melodij morja in sonca brez mucke. Foto: MMC RTV SLO
Mirna Reynolds za letošnjo Emo obljublja zanimiv nastop - čeprav za razliko od Melodij morja in sonca brez mucke. Foto: MMC RTV SLO
Mirna Reynolds tudi o škandalčkih

Mirna je novo leto preživela po celi Sloveniji, saj je s svojim prijateljem v avtodomu obiskala vsa koncertna prizorišča. Za leto 2008 ni sprejela nobenih novoletnih zaobljub, saj se jih nikoli ne drži, ima pa želje - tako poklicne kot zasebne. Želi si čim boljši nastop in uvrstitev na Emi, zasebno pa ljubezni, za katero meni, da pride, ko pride. V pogovoru za MMC je razkrila, da pričakovanj za Emo nima, saj meni, da je bolje, če nič ne pričakuje, sicer bo razočarana.

Bo tudi letos poskrbela za kakšne škandalček? "Ne, pa saj ni tako, da jaz poskrbim za škandalček. Oni poskrbijo zame oz. se kar zgodi. Ne bom s seboj npr. pripeljala mačke, tako da polulal me ne bo nihče verjetno. Pripravljam pa zanimiv nastop."

Očka je bil šokiran
Spregovorila je tudi o svojih polgolih slikah, ki so se pojavile lani. Nekdanja članica Foxy Teens, ki zase pravi, da je odprta in sproščena, se zaradi njih ne obremenjuje preveč. "Glede golote nimam predsodkov, sem v zelo svobodnem duhu glede tega doma vzgojena, tudi na nudistične plaže hodimo že celo življenje. Nisem bila niti tako zelo presenečena, morda bolj sorodniki in mami, pa oči. Joj, oči pa je bil malo šokiran."

Lepi fantje - pomembna je energija in karizma
Ker bo na Emi nastopala s pesmijo Lepi fantje, nas je zanimalo, kakšni so za njo lepi fantje. "Če bi me vprašali pet let nazaj, bi začela opisovati izgled, ampak sedaj pa vidim, da mi je to vedno manj pomembno. Nekdo ti mora biti simpatičen, imeti stvari, ki so ti všeč. Absolutno je to energija, pa karizma, ki te privlači."

Mirna Reynolds tudi o škandalčkih