Tina Petelin se je pred kratkim vrnila iz JAR-a. Foto: MMC RTV SLO
Tina Petelin se je pred kratkim vrnila iz JAR-a. Foto: MMC RTV SLO

Misica, ki se je pred ktratkim vrnila iz Afrike, kjer je v Johannesburgu sodelovala na izboru za mis sveta, je v MMC-klepetalnici z bralci delila nekaj zanimivih podrobnosti o sebi in o lepotnih kraljicah.
Tako je na vprašanje, zakaj za misice drži misel, da so butaste, brez dlake na jeziku odgovorila takole: "Žal ... po navadi same izpadejo "butaste"... s svojimi izjavami in s svojo podobo včasih izpadejo zares butaste. Žal mi je, da je tako, saj potem to velja za stereotip, ki se drži vseh misic." Ob tem je še dodala, da se bo kljub temu ona trudila, da bo pokazala, da so nekatere misice drugačne.

Lepi imajo več možnosti
Petelinova, sicer študentka zadnjega letnika znanstvenega magistrskega študija ekonomije - smer trženje, je povedala še, da se finančno ne izplača biti mis, da za misico preživi izredno malo časa pred ogledalom (resnično miniaturnih 20 minut zjutraj) ter da rada posluša glasbo Georgea Michaela, Sade in Chrisa Isaaka.

Tina Petelin bo danes ob 19.55 tudi gostja oddaje Piramida, kjer se bo pomerila s tv-voditeljem in pevcem Borisom Kopitarjem in režiserjem Mitjo Okornom.

Južnoafriška izkušnja ji je ostala v izredno lepem spominu - Johannesburga in okolice se bo tako spominjala po odlični hrani, safariju in divjih živalih, za svoj sanjski dopust pa bi si izbrala počitkovanje na kakšnem lepem otoku (Mauritius ali Havaji).
In še njena modrost o lepoti? "Vsak človek ima lepoto, tako zunanjo kot notranjo. A družba daje prednost zunanji lepoti in dejstvo je, da bo nekdo s privlačno in urejeno zunanjostjo imel neprimerno več možnosti, kot nekdo brez."