Glavno besedo v sestrskem odnosu ima rjavolasa Nika. Foto: Žiga Culiberg
Glavno besedo v sestrskem odnosu ima rjavolasa Nika. Foto: Žiga Culiberg
Misija Evrovizija
Kdo se bo poslovil v nedeljo? Foto: Žiga Culiberg

Sami trdita, da ju od drugih ločujejo njun smisel za humor, energičnost in seveda dejstvo, da sta dvojčici. Toda katera ima glavno besedo? "'She's the boss'*. Čeprav je mlajša, je ona šefica," je priznala rdečelasa Eva. "Ja, jaz sem mlajša, ampak sem šefica," je potrdila Nika. Eva pa jo je dopolnila: "Mlajša, ampak najbolj huda."

MMC predstavlja (oziroma še bo):
- Evo Boto,
- Manuelo Brečko,
- Niko Zorjan.

Iz nedelje v nedeljo sta sestri Prusnik s svojimi koreografijami prikazovali učne ure sproščenosti v nastopu, ki je bila med drugim tudi razlog, da je v osmi oddaji Eva zaimprovizirala delček besedila."Midve nisva nikoli hodili v glasbeno šolo. Vedno sva radi doma prepevali. In uživava, ko nastopava. Veva sami in se strinjava, da morava delati," je priznala Nika za MMC.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

"Ko sva se midve prijavili, sva si rekli: 'Kar bo, pa bo.' Sploh nisva pričakovali, da bova prišli tako daleč," je za MMC dejala Nika. "Zdaj sva že top štiri, 'vau'," jo je dopolnila Eva. Obe sta nad uspehom presrečni. "Hudo, nekaj neverjetnega," je komentirala Eva. A oddaja ju - kot priznavata sami - ni spremenila v odnosu do njunih najbližjih in znancev.

16-letnici iz Škofljice želita v prvi vrsti zasledovati svojo ljubezen do glasbe, kar sta zaupali ustvarjalcem oddaje Misija Evrovizija že pred nastopi v oddajah. Do zdaj smo ju lahko spoznali, kako se znajdeta v različnih glasbenih zvrsteh, sami pa v en glas priznavata, da bi se radi predstavili še v reggaeju.

*"She's the boss." - "Ona je šefica."