Eva trdi, da se najbolje počuti ob izvajanju popskladb. Foto: Žiga Culiberg
Eva trdi, da se najbolje počuti ob izvajanju popskladb. Foto: Žiga Culiberg
Misija Evrovizija
Kdo se bo poslovil v naslednji oddaji? Foto: Žiga Culiberg

Najmlajša v četverici kandidatk, ki še ostajajo v igri za nastop v Azerbajdžan, se je gledalkam in gledalcem Misije Evrovizija vtisnila v spomin že z njenim prvim nastopom, in sicer na račun njenega vokala. "Mogoče sem na začetku delovala malce sramežljivo, ampak sem mi zdi, da se vedno bolj odpiram. Postajam samozavestna tudi, ko nisem na odru, in mislim, da se to pozna," je dejala Eva za MMC po nedeljski oddaji.

V prihodnjih dneh vam bomo podrobneje predstavili tudi:
- Evo in Niko Prusnik,
- Manuelo Brečko,
- Niko Zorjan.

Zase je že pred nastopi v živo v nedeljskih oddajah dejala, da jo odlikujejo iskrenost, glas in nasmejan obraz, kot svojo največjo slabost pa je izpostavila trmo. Ta se je med drugim pokazala tudi v deveti oddaji, ko so kandidatke šle skozi manjšo stilsko preobrazbo. "Dobro je, če upoštevaš druge nasvete. Ampak če veš, da se ne boš počutil dobro, potem rečeš ne. In zaradi tega sem malce trmasta. Ampak treba je uskladiti mnenja," je pripravljena za kompromise Eva.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

Nad uvrstitvijo med četverico najboljših je, kot pravi sama, presenečena. "Da bom prišla tako daleč, res nisem pričakovala. Res je super občutek. Počutim se fenomenalno. Vsak teden moraš pričakovati, ali boš izpadel ali boš šel naprej. Ne smeš biti preveč prepričan, ker si lahko kaj hitro razočaran, tako da nekako gremo tako spontano: 'Kar bo, bo.'," je realistična Eva.

Z nastopi je pevka razširila svojo bazo oboževalcev, ki - sodeč po komentarjih na spletnih forumih - presegajo njen domači kraj Šentjanž pri Dravogradu: "Moji najbližji me podpirajo. Res so 'kul'. In upam, da me bodo še naprej. O tem ne dvomim." Čeprav se je do zdaj preizkusila v številnih glasbenih zvrsteh med samo oddajo, ji je ena še posebej pri srcu: "Najbolje se počutim v popizvedbah."