Saša Lošić in Maja Keuc sta združila glasova v tretji oddaji Misije Evrovizija. Foto: MMC RTV SLO
Saša Lošić in Maja Keuc sta združila glasova v tretji oddaji Misije Evrovizija. Foto: MMC RTV SLO

V tretji oddaji so se predstavili novi kandidati, ki so upali na uvrstitev naprej, vsi pa si imeli nekaj skupnega - mladost. Ustvarjalci oddaje so namreč na uradnem Facebookovem profilu izračunali, da je povprečna starost dveh fantov in sedmih deklet, ki so nastopili danes zvečer, le 19 let. Ob tem pa so še napovedali, da se bodo sodniki danes predstavili v nekoliko drugačni vlogi, dobili bodo tudi dodatne zadolžitve.

Danes so se na odru predstavili Manuela Brečko, Alex Volasko, Adrijana Lorber, Nina Bauman, Sarah Senica, Eva in Nika Prusnik, Klemen Mramor in Nika Zorjan - glasovi sodnikov in gledalcev pa so v naslednji krog poslali dvojčici Evo in Niko, Manuelo Brečko, Niko Zorjan in Sarah Senica.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

Dodatna zadolžitev pa je danes čakala tudi Majo Keuc - ni namreč nastopila samo v vlogi sovoditeljice Klemna Slakonje, pač pa je tudi zapela, pred mikrofonom pa se ji je pridružil Saša Lošić – Loša, pevec priljubljene sarajevske glasbene skupine Plavi orkestar. Maja in Saša sta na odru Misije Evrovizija tako obudila pesem Od rodjendana do rodjendana, eno večjih uspešnic "Plavcev", Lošić pa je v tretji oddaji slovenskega evrovizijskega cikla predstavil še skladbo Revolucija, ki simbolično sovpada s protesti, ki so včeraj potekali v treh slovenskih mestih in po vsem svetu.

Vsako nedeljo ob 20. uri bo v studiu 1 TV Slovenija vroče. Skoraj dvesto gledalcev si bo oddajo lahko ogledalo tudi v živo. Če se želite zabavati z nami in podpirati svoje favorite ter uživati v dobri televizijski predstavi s Klemnom Slakonjo, Majo Keuc, sodniki in kandidati, tudi tujimi gosti, se lahko prijavite na elektronski naslov: misijaevrovizija@rtvslo.si

Kaj pa nam je Klemen Slakonja pripravil tokrat? Najprej se je posvetil podrobni analizi nastopov Jana Plestenjaka, nato pa postal še Enrique Iglesias in Slovence navdušil z novo imitacijo.