Jasmino smo ujeli v maski, tik pred začetkom Poročil. Foto: MMC RTV SLO
Jasmino smo ujeli v maski, tik pred začetkom Poročil. Foto: MMC RTV SLO
Jasmina v pogovoru za MMC

26-letna Jasmina prihaja iz Notranjih Goric pri Ljubljani in je absolventka dvopredmetnega študija politologije na Fakulteti za družbene vede in sociologije kulture na Filozofski fakulteti. "Zdaj pišem diplomo na temo ohranjanja etnične identitete priseljencev v Ljubljani," je za MMC povedala Jasmina, ki se v prostem času med drugim rada ukvarja s športom in jogo.

Zaljubljena je v gledališče
Njena velika ljubezen je poleg novinarskega dela še gledališče. "Že deset let sem aktivna v našem gledališču KUD Janez Jalen. Če mi čas dopušča, pa si rada ogledam tudi kakšno dobro gledališko predstavo in preberem dobro knjigo," je še dodala.

Več o njeni novinarski poti, kakšen je po njenem mnenju dober voditelj in načrtih za prihodnost, pa si poglejte v videointervjuju na desni.

Novinarske izkušnje je začela, med gledalci priljubljena voditeljica, pridobivati na komercialni televiziji. Ker ji tamkajšnje delo ni preveč ustrezalo, se je udeležila avdicije na nacionalki. Sprva je delala v jutranjem programu, nato pa kmalu v notranji redakciji, kjer je še danes.

Vsak teden ena voditeljska zvezda
Na MMC-ju bomo vsak teden predstavili po eno voditeljico ali voditelja dnevno-informativnih oddaj. Čeprav so vam voditeljski obrazi na prvi pogled znani, pa se o njihovem življenju ve malo. Če vas zanimajo drobni utrinki iz življenja voditeljic in voditeljev dnevno-informativnih oddaj, spremljajte našo spletno stran. Le kdo bo za MMC spregovoril prihodnji teden?

A. M.

Jasmina v pogovoru za MMC