Razmerja: Nina in Tina (Tabu)

Kot sta razkrili v oddaji Razmerja, ki jo vodi Taja Zuccato in je na sporedu vsak ponedeljek ob 21.00 na Valu 202, po novem stanujeta "nekje v deželi hobitov. Tam je videti kot v kakšni graščini, sicer rahlo pozabljeni od sveta, kakšne pol ure do prve trgovine doli v naselju, a še kako navdihujoče in zdravilno," je dejala Nina, ki je morala pevske odre in fante iz Tabujev pred leti zapustiti zaradi poškodbe glasilk.

Kot je opisala Nina, sta se s Tino spoznali leta 2004, a ji dolgo ni pustila preveč blizu, čeprav sta se vedno, ko sta se videli, dolgo pogovarjali in zabavali. "Ampak to ni bilo tipično prijateljstvo," se spominja. Ko pa je tudi čustveno pretrgala vezi s Tabuji, se je bolj povezala tudi s Tino. "Danes lahko rečem, da je moja najboljša prijateljica," je dodala. "In ti si moja," se je oglasila Tina, ki sicer v polurni oddaji skoraj ni prišla do besede.

Zadnje mesece, odkar živita skupaj, uživata. Nina je z navdušenjem pripovedovala o tem, kako si dovolita biti "neumni, nori, divji, sproščeni, da raziskujeta samo sebe in druga drugo. Vse je tako 'na free'," je dejala.

Kaj vse sta Taji Zuccato še zaupali Nina in Tina, lahko poslušate v posnetku spodaj.