Tokrat je glasovalce najbolj prepričala temnolaska Sabina Mali, ki je tudi sicer veljala za favoritinjo. Foto: MMC RTV SLO
Tokrat je glasovalce najbolj prepričala temnolaska Sabina Mali, ki je tudi sicer veljala za favoritinjo. Foto: MMC RTV SLO
Playboyeva zabava
Na tovrstnih zabavh ne sme manjkati poslovna ženska, Alma Brdžanović. Foto: MMC RTV SLO
Sabina Mali: Playboyeva zajčica 2008

Zabava je potekala v eni izmed viških kavarn, vse skupaj pa se je začelo s predstavitvijo petih kandidatk: Maje Mijajlovič, Lucije Ledinek, Eve Svete, Tadeje Štruc in Sabine Mali. Tisti, ki so v preteklih mesecih glasovali za slečene lepotice, so največ glasov namenili prav temnolasi Sabini Mali, o kateri se je tudi sicer največ govorilo in pisalo, zato je že na začetku izbora veljala za favoritko.

Po zmagi smo jo dobili pred kamero in jo povprašali o njenih občutkih, kako se je razumela z drugimi dekleti, načrtih za prihodnost … Svoj naslov želi Sabina maksimalno izkoristiti - da uganili ste - za nadaljevanje pevske kariere. Celoten intervju si poglejte na priloženem posnetku.

Pogovor s Sabino Mali si oglejte v desnem videointervjuju.

Nekatere estradnice nikoli ne manjkajo
Zabava je bila tako kot vsako leto tudi letos stičišče slovenskega "jet seta" oziroma družabne smetane. Poleg dolgonogih lepotic (beri nekdanjih misic vseh vrst) so na svoj račun prišli tudi "nepogrešljivi" moški predstavniki. Tako je bilo mogoče videti Playboyevo dekle leta 2005 Tino Lah, novopečeno podjetnico Almo Brdžanović, vizažistko Tino Vrhovnik Cavazza in "sanjsko" Mihaelo Mišo Margan, ki je v omenjeni reviji že razkrila vse svoje čare, a se tokrat v družbi svojega izvoljenca ni pustila fotografirati.

V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate še več utrinkov z vroče zabave.

Ne vemo, mogoče ji je bilo nerodno … Nikjer pa nismo opazili visokoleteče mis Hawaiian Tropic Tine Gaber - seveda se šalimo, kajti prav težko si je predstavljati, da bi Tina lahko zamudila tovrstno zabavo.

Od športnikov do dečkov za vse
Med moškimi smo ugledali cigaro Erazma B. Pintarja, "strokovnega komentatorja" aktualnega resničnostnega šova Milana Gačanoviča, Janija Klemenčiča, ki ne vesla več, na zabave pa še hodi, "dečka za prav vse" Erika Ferfoljo in celo glasbeno legendo Tomaža Domicelja, ki si nekako želi izboljšati klavrno javno podobo, ki si jo je "pridelal" z nekaterimi zadnjimi ponesrečenimi javnimi nastopi … Kot po navadi je bilo mogoče videti tudi kakšen obraz iz resničnostnih šovov, kot npr. odštekanega, sicer pa sveže poročenega Janeza.

Omenimo lahko tudi, da je organizator poskrbel za atraktivno mešanje koktajlov, za glasbo pa je skrbel DJ Sylvain.

Jure Rejec


Sabina Mali: Playboyeva zajčica 2008