Nives pravi, da se čez deset let vidi kot 'uspešna in zadovoljna ženska'. Foto: Organizator
Nives pravi, da se čez deset let vidi kot 'uspešna in zadovoljna ženska'. Foto: Organizator
Nives v MMC-jevi klepetalnici. Foto: MMC RTV SLO

In še: "Stereotipi in predsodki pa so povsod prisotni in jih tudi sprejemam. Zavedala sem se, da bo to prišlo zraven."


Nova mis Slovenije, ki je bila "čez noč" izbrana 1. julija na uradnem zaključnem castingu v hotelu Austria Trend v Ljubljani, je v spletni klepetalnici MMC-ja med drugim povedala, da čeprav nima nič proti ženskam, ki se slečejo za moško revijo, sama tega ne bi storila.

20-letna Mariborčanka je ljubiteljica dobrih filmov (njeni najljubši so Plesalka v temi, Skrivnost megle, Transamerika in Favnov labirint), poletja, Willa Smitha in rodnega Maribora. Ima sestro dvojčico, Majo, s katero pa sta si značajsko zelo različni.
Za promocijo poskrbi sam!
Nives je prepričana, da pravega zvezdništva v Sloveniji ni, da pa je že hitro ugotovila, kako medijska scena pri nas deluje. "Za svojo promocijo moraš delno poskrbeti sam, posebej, če želiš imeti dobro promocijo. Če ne želiš, da se o tebi piše, kdaj si šla v trgovino in kam si šla na morje, moraš nekaj početi. Sama bi si želela, da se o meni pišejo konkretne stvari," pravi.

V spletni klepatalnici nam je izdala tudi nekaj najbolj ponesrečenih pristopov, ki jih je doživela od nasprotnega spola. ''Najbolj ponesrečeni so: "Alo kaj ti imaš ime?'' in: ''Alo mojemu prijetelju si ful všeč, a bi se pogovarjala z njim, on je zelo sramežljiv.'' "Seveda pa nočem izpasti neprijazno, pristopi so različni, tudi ženske so različne."