Tamara in Klemen sta postala zmagovalca tretje akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. Foto: Urška Košir
Tamara in Klemen sta postala zmagovalca tretje akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro. Foto: Urška Košir
Pomembno vlogo pri izbiri najprimernejšega para so imeli gledalci oddaje Dobro jutro, ki so s telefonskim glasovanjem podprli svoj najljubši par. Gledalci se bodo v prihodnjih mesecih še preizkusili v vlogi načrtovalcev poroke in sodelovali pri izbiri nevestine poročne obleke, šopka in prstanov. Foto: Urška Košir

Par so zbrali z glasovanjem gledalci oddaje Dobro jutro v sklopu akcije TV-poroka, po tem, ko so spremljali poroko Saše Kotnik in Gregorja Frasa iz Hoč, lani Suzane Olić in Danila Tanška iz Kastelca.

26-letna Tamara in 26-letni Klemen iz Maribora sta oba ljubitelja živali. Tamara je že od malega zaljubljena v živali, še posebej v konje, zato se je že pri petih letih začela ukvarjati z jahanjem, pozneje je nekaj let tudi tekmovala v preskakovanju zaprek, zdaj je inštruktorica jahanja. Je študentka gradbene fakultete v Mariboru. Klemen dela kot policist in študira na fakulteti za varnostne vede v Mariboru. V prostem času trenira borilne veščine.

O izboru kandidatov in žirantih
Vse prijavljene kandidate za TV-poroko sta na začetni avdiciji zaslišala Aleksandra Veble, izkušena pisateljica brez dlake na jeziku, svetovljanka, ki zaupa svoji ženski intuiciji, pozna zakonitosti feng šuja, verjame v reinkarnacijo in živi na Havajih.

Moški in preudarnejši pogled je zastopal Luka Mavrič, uglajen in mlad zakonski in družinski terapevt z izjemnim znanjem o medosebnih odnosih. Žiranta sta se v svojih nasprotjih odlično dopolnjevala in sta kandidate znala spraviti tudi v zadrego.

Mladoporočenca in poroka po izbiri gledalcev
Pomembno vlogo pri izbiri najprimernejšega para so imeli gledalci oddaje Dobro jutro, ki so s telefonskim glasovanjem podprli svoj najljubši par. Gledalci se bodo v prihodnjih mesecih še preizkusili v vlogi načrtovalcev poroke in sodelovali pri izbiri nevestine poročne obleke, šopka in prstanov.