Voditeljica Piramide s kapitanom ladje Franjem Želetom. Foto: MMC RTV SLO
Voditeljica Piramide s kapitanom ladje Franjem Želetom. Foto: MMC RTV SLO

Ekipo Piramide in vse sodelujoče je na svojo ladjo Burja, največjo potniško ladjo v Sloveniji, povabil kapitan Franjo Žele, ki je gostoval v 3. sezoni Piramide.

Križarjenja so se sicer udeležili številni znani Slovenci - prišli so pisatelji Primož Suhodolčan, Ivan Sivec, Azra Širovnik, pa Artur Štern in Jerca Legan z življenjskim sopotnikom Milanom Cviklom.

Na barki se je sončila tudi pevka Regina, pa televizijski in radijski voditelj Robert Roškar ter stand-up komika Miki Bubulj in Ranko Babič. Za glasbeno popestritev na ladji so poskrbeli legendarni Danilo Kocjančič in člani skupine Šank Rock, ki so na križarjenje "pospremili" Matjaža Jelena, ki je bil gost Piramide v zadnji oddaji.

Poleg številnih gostov se je na morju zabavala tudi celotne ekipa Piramide - prišli so poštar Joško, vsi pevci, pianist, celotna novinarska zasedba, režiser itd.

Sicer pa bo nocoj, izjemoma ob 21. uri, na sporedu zadnja oddaja sezone, v kateri bodo svoj jezik brusili igralec Bojan Emeršič v vlogi Zmaga Batine, pevka Sendi ter televizijski in radijski voditelj Robert Roškar. Nocojšnji zmagovalec si bo tako zagotovil vstopnico za finale oddaje, 1. septembra, ki mu bo sledil še superfinale 8. septembra.

V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate še nekaj fotografij s križarjenja.


Pisatelja Primož Suhodolčan (levo) in Ivan Sivec z ženama. Foto: MMC RTV SLO
Pevka Regina se je takole nastavljala sončnim žarkom. Foto: MMC RTV SLO
Artur Štern v družbi Piramidinih pevk, Karin Sever in Anke Slana. Foto: MMC RTV SLO
Erika Žnidaršič in Trio Piramida (Anka Slana, Karin Sever in Klemen Petrnel) so se pri petju pridružili Šankrokovcu Matjažu Jelenu in Danilu Kocijančiču. Foto: MMC RTV SLO
Urednica in novinarka Barbara Štor, novinarka Darja Meglič, animator publike Gorazd Špegel, organizatorka Lavra Škrabec in tajnica režije Branka Šižgorič. Foto: MMC RTV SLO
Trio PIramida (Klemen Petrnel, Karin Sever, Anka Slana) se ni mogel upreti glasbi. Foto: MMC RTV SLO
Novinarka Darja Meglič, urednica in novinarka Barbara Štor, organizatorka Lavra Škrabec in voditeljica Erika Žnidaršič. Foto: MMC RTV SLO
Matjaž Jelen in Danilo Kocijančič. Foto: MMC RTV SLO
Pianist Matej Wolf med pogovorom s pisateljem Primožem Suhodolčanom. Foto: MMC RTV SLO