Pestro navijaško vzdušje v Stožicah

Pred nastopi slovenske odbojkarske reprezentance in po njih bodo v navijaški coni Vala 202 in Sberbanke navijače zabavali Tabu, Koala Voice, Zlatko, Gušti in Cover Lover.

Danes bodo pred tekmo Slovenija – Belorusija navijače ogrevali Tabu, ki že od leta 1998 krojijo slovensko glasbeno sceno z uspešnicami, kot so Dobra vila, Lahko sem srce, Pesek in dotik ter Poljubljena.

V soboto pred tekmo Slovenija – Finska vas bodo zabavali Koala Voice, ki so iz najstniške zasedbe zrasli v eno najdejavnejših zasedb pri nas v zadnjem času. Prvi del koncerta bo pred tekmo Slovenija – Finska z začetkom ob 19.45, drugi pa po njej – od 22.30 do 23.00.

Raper Zlatko v svoji najnovejši skladbi prepeva "zaslužena je zmaga", zato predstavlja odličnega glasbenega gosta navijaške cone evropskega prvenstva. Nastopil bo v nedeljo ob 19.15 pred tekmo Slovenija – Turčija.

18. septembra bo navijače po tekmi Slovenija – Rusija ob 19.15 upeval Gušti, ki ga poznamo po najrazličnejših samostojnih uspešnicah in tudi skladbah, ki jih je pripravil za rokzasedbo Big foot mama.

Foto: BoBo
Foto: BoBo

Pred osmino finala (21. september), četrtfinalom (23. september) in polfinalom (26. september) bo v Stožicah navijače zabavala skupina Cover Lover, ki bo za zbrane preigravala številne svetovne uspešnice. Poslušali jih boste lahko od 19.15 do 20.15.

Tri dni pred začetkom EP-ja je organizatorjem uspelo prodati že več kot 20 tisoč vstopnic, zeleni spodnji ring dvorane pa bo vsaj za tekmo z Rusijo poln. Prireditelji so za Slovensko tiskovno agencijo izrazili upanje, da bo odziv javnosti z vsako tekmo še boljši.