Ula nam bo krajšala nedeljske popoldneve. Foto: Žiga Culiberg
Ula nam bo krajšala nedeljske popoldneve. Foto: Žiga Culiberg
Novi obraz NPU-ja - Nejc Šmit. Foto: Žiga Culiberg

Ekipi NPU-ja se bo tako pridružil nov televizijski obraz Nejc Šmit, ki bo skupaj z Mašo Kljun v rubriki Scena skrbel za zanimiv tedenski pregled družabnih dogodkov.

Improvizator, stand-up komik, glasbenik in študent psihologije največkrat uporabi besedi "kul" in "carsko", in prav takšna bo po njegovih besedah jesenska sezona Nedeljskega popoldneva.

Oddaja bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.20 na prvem programu TV Slovenija.

Vsako nedeljo bo Ula v studio povabila aktualne goste s področij mode, športa, glasbe, filma, javnega življenja, družabne kronike ... Goste bodo obiskali tudi na domu, pri njihovem ustvarjanju, za mnenja pa povprašali njihove prijatelje in sodelavce. V rubriki Časovna kapsula se bodo z arhivskimi posnetki spomnili uspešne poti enega izmed gostov. Jesenski nedeljski popoldnevi prinašajo tudi več glasbenih nastopov.

Več podrobnosti o oddaji nam bo Ula razkrila v intervjuju, ki ga boste lahko kmalu prebrali na MMC-ju.

"Evrovizijki" v prvi oddaji
V prvi oddaji bo Ula med drugim gostila našo prvo predstavnico na Pesmi Evrovizije za otroke, 12-letno Ulo Ložar. V oddaji boste premierno in ekskluzivno slišali pesem, s katero bo Ula zastopala Slovenijo na evrovizijskem tekmovanju na Malti. Z novo skladbo pa se bo predstavila tudi naša letošnja predstavnica na »veliki« Evroviziji, Tinkara Kovač.