Eden najbolj znanih glasov za radia, Andrej Karoli, ima v svoji omari že šest viktorjev. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Eden najbolj znanih glasov za radia, Andrej Karoli, ima v svoji omari že šest viktorjev. Foto: RTV SLO/Stane Sršen
Klemen Slakonja
Klemen Slakonja je letos, ko je bil drugič nominiran, le dobil kipec za najobetavnejšo medijsko osebnost. Foto: MMC RTV SLO

Andrej Karoli, ki je za svoje delu na Valu 202 do zdaj prejel že šest viktorjev za najradijsko osebnost, pravi, da viktor, čeprav ga je prejel že šestič, zanj še ni izgubil svojega čara in da so občutki še vedno isti.

Eden najbolj žametnih glasov na slovenskih radijskih postajah je sicer na vprašanje, kdo od nagrajencev si je po njegovem mnenju kipec najbolj zaslužil, odgovoril, da je njegovo mnenju "tu popolnoma nerelevantno".

Slakonja še ugotavlja, iz česa je kipec
Dobitnik viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost, Klemen Slakonja, ki je bil za to nagrado nominiran že drugič zapovrstjo, pa izrazil upanje, da ne bo drugo leto spet nominiran v isti kategoriji, pa tudi sicer se z nominacijami, nagradami in podobnim ne obremenjuje: "Kar bo, pa bo."

Klemen je sicer v pogovoru za MMC pred podelitvijo viktorjev omenil, da bi, če bi imel tri viktorje, te pretopil oziroma to najverjetneje ne bi bilo smiselno, saj sumi, da so plastični. Zato smo ga povprašali, kakšna bo usoda njegovega viktorja: "Ta je bil podeljen meni, zato ga ne bom pretapljal. Sicer pa še nisem ugotovil, iz katerega materiala so.

Klemnov viktor bo najverjetneje dobil častno mesto nad videorekorderjem, a dokončno odločitve še ni sprejel, nam je še zaupal tv-voditelj in igralec.

Marcel Štefančič, voditelj oddaje Studio City, je že pred prireditvijo napovedal, da ga v soboto na prireditvi ne bo, ker: "V času viktorjev bom v Londonu, kjer bom navzoč na seminarju Ideja komunizma, ki ga organizira Slavoj Žižek." Sicer pa je takrat o nominaciji dejal: "Zelo mi je všeč, ko je nominiran Studio City, ker kolikor jaz dobro delam, toliko dobro dela tudi Studio City."

T. K.

V spodnjem videu pa si lahko pogledate, kako se je začela kariera dvakratnega viktorjevca Marcela Štefančiča jr.