Sabina Remar, ki se je leta 2000 uvrstila v finale izbora za mis Slovenije, v kopalkah. Foto: Sabina Remar
Sabina Remar, ki se je leta 2000 uvrstila v finale izbora za mis Slovenije, v kopalkah. Foto: Sabina Remar
Sabina Remar
Fotografija Sabine Remar z izbora za mis Universe 2004 v Ekvadorju. Foto: Sabina Remar

26-letna Sabina, ki je na modne brvi prvič stopila pri 16. letih, se je razgalila za moško revijo Playboy. Sabina je za MMC povedala, da se je za ta korak odločila zato, ker je vedela, da bodo njene fotografije krasile posebno izdajo Playboya, ki je večino strani namenil modi. Glede plačila je zaradi dogovora z urednico revije ostala skrivnostna in dodala, da je z rezultatom izredno zadovoljna.

Z modnih brvi v glasbene vode
Ker sta po njenem mnenju moda in glasba zelo povezani, je pred kratkim ustanovila glasbeno skupino Ludusiel. Poleg nje sta v skupini še njeni prijateljici, hčerka našega kaskaderja Roka Cvetkova, Tjaša Cvetkov in Branka Pungerčar, ki je za Playboy leta 2006 pozirala s sestro dvojčico Špelo. Dekleta, katerih glasba je "mešanica popa, dancea in rnb-ja" trenutno obiskujejo pevske vaje in snemajo svojo tretjo skladbo, njihov prvi singel pa lahko pričakujemo konec aprila ali v začetku maja.

Kako pa bo uspešni manekenki, ki je trenutno stilistka in predavateljica na manekenskih tečajih, uspelo združiti glasbo z modo? "Res sem zaposlena, vendar skušam delati oboje hkrati. Pričakujem, da bom zaradi glasbe imela tudi v modnem svetu več dela," je povedala ambiciozna misica, ki sanja o lastni manekenski agenciji.

Kaj pa ljubezen?
Sabina za ljubezen ob obilici dela trenutno nima časa. "Imam veliko prijateljev, za partnerja pa trenutno nimam časa in sem ljubezen dala na stranski tir. Če pa pomislim še na svoje 'briljantne' ljubezenske zveze iz preteklosti, potrebujem nekaj pavze," je še ironično dodala, pri čemer je imela v mislih verjetno neuspeli zvezi z nekdanjim pevcem skupine Game Over in s televizijskim voditeljem Markom Popovičem ter z našim hokejistom Gregorjem Polončičem, s katerim sta se po letu dni razšla konec lanskega leta.

A. M.