Sandre organizatorji tudi danes še niso 'spustili' iz Maribora, zato je klepetala iz štajerske prestolnice. Foto: MMC RTV SLO/Eva Repič
Sandre organizatorji tudi danes še niso 'spustili' iz Maribora, zato je klepetala iz štajerske prestolnice. Foto: MMC RTV SLO/Eva Repič
Sandra Adam
'Lepota je simbioza zunanje urejenosti in notranje unikatnosti,' je dejala Sandra. Foto: MMC RTV SLO

Novopečena mis Slovenije si je kljub množici obveznosti vzela tudi čas za MMC-jeve bralce in vztrajno odgovarjala na raznovrstna vprašanja. Mnogi ste jo podražili zaradi zmedenosti ob odgovoru na vprašanje, katerih pet slovenskih znamenitosti bi naštela, a je na to samozavestno odgovorila: "Ne, zaradi tega odgovora me nikakor ne boli glava. Trema naredi svoje in mislim, da sem se potem kar dobro izvlekla!"

Zatrdila je, da je njena lepota povsem naravna in da še nikoli ni šla pod nož, kljub temu pa, kot se za 'misico' spodobi, skrbi za prehrano in rekreacijo. V zadnjih dneh se je veliko potila v fitnesu, in to v izbrani družbi Sandre Skutnik, druge spremljevalke mis Slovenije in mis SMS-glasovanja. Zato bi Sandra Adam glas na izboru dala prav svoji soimenjakinji.

Slovenija? "Prečudovita, raznolika, unikatna"
Pokazala je tudi domoljubje, tako do rodne Koroške kot do Slovenije, za katero bi izbrala tri besede - prečudovita, raznolika in unikatna. Vsakogar, ki obišče "njen" košček države, bi odpeljala na ogled kostnice v Libeličah, predstavila bi jim sakralne spomenike, zbirke in muzeje ter prekrasno pokrajino. Da je njena vez s Koroško res močna, dokazuje tudi njen odgovor na vprašanje, zakaj se je sploh prijavila na tekmovanje: "Ker sem si zelo želela, da bi enkrat zmagala Korošica."

Celotni klepet s Sandro Adam preberite tukaj.

Ali bo poskušala peti, še ne vemo, zagotovo pa se bo po vzoru obljub njenih predhodnic poskušala izkazati s humanitarnostjo: "Sveta ne bom poskušala rešiti, ker ena sama oseba tega nikakor ne more. Bo pa moja večja dobrodelna aktivnost najverjetneje organizacija krvodajalske akcije, saj sem tudi sama krvodajalka."