Foto:
Foto:
Sanja Grohar
Laskavi nazivi se na temnolaso lepotičko kar lepijo. Postala je mis Slovenije 2005, Femme fatale 2006 in Playboyevo dekle leta 2007. Foto: RTV SLO
Sanja Grohar
Pevska kariera mora za zdaj na stranski tir. Foto: RTV SLO
Sanja in Sabina
Sanja (na sliki s Sabino Mali, aktualno mis Hawaian Tropic) nas je na zabavi po izboru za mis Slovenije presenetila z blond lasuljo. Zdaj pa nam je zatrdila, da se ne bo tudi v resnici prelevila v plavolasko. Foto: RTV SLO

Te dni je bila v Monaku in Španiji, kjer je pletla mrežo poznanstev z ljudmi iz sveta mode. Sanja namreč trenutno sodeluje s priznanim modnim izdelovalcem, skupaj pa so pripravili kolekcijo oblačil, ki je že požela velik uspeh pri številnih verigah trgovin.

Lepotica nam je povedala, da se bo kakšno leto intenzivno ukvarjala s trženjem te blagovne znamke, ki nosi pomenljivo ime 69, nato pa obljublja prodor svoje lastne kolekcije, v kateri ne bodo samo obleke, podrobnosti pa bo razkrila pozneje. Okrog sebe je že zbrala ekipo strokovnjakov, ki ji pomagajo, da se njene ideje spremenijo v modne stvaritve.

Za zdaj nesojeni Justin
Sanja je spoznala tudi koreografa ameriškega poppevca Justina Timberlakea, ki jo je kot VIP-gostjo povabil na veliki pevčev koncert v Londonu, potožila pa nam je, da se povabilu na svojo veliko žalost zaradi drugih obveznosti ni mogla odzvati. Dodala pa je, da upa, da bo pevca spoznala na veliki modni reviji v Las Vegasu, kamor potuje konec avgusta.

Petje pristalo na drugem mestu
Ko smo jo poklicali na njen mobilni telefon, je med zvonenjem v ozadju odzvanjala njena najnovejša pesem Varaj me, varaj. A v vodah modnega oblikovanja je Groharjevi za zdaj zelo všeč, saj nam je priznala, da je svojo pevsko kariero zaradi tega nekoliko zanemarila. A zatrdila je, da se petju nikakor ne namerava odpovedati, želi pa uspeti predvsem v tujini.

Slovenska zavist na delu
Veliko prahu so dvignile Sanjine slike v julijski številki slovenske revije za moške, ki so jih nekateri označili za vulgarne. "Joj, prosim vas!" se je na glas zasmejala, ko smo jo povprašali, kaj meni o tem. "Pogodba za tovrstna slikanja je sestavljena tako, da ne dovoljuje približkov mojega telesa in da imam sama popolno oblast nad položaji, v katerih se slikam. Če bi fotograf zahteval, da se postavim v položaj, ki se meni ne bi zdel primeren, se pač ne bi," nam je zagotovila.

"Te izjave so delo zlobnih jezikov kot tudi tiste, ki so se pojavile v nekaterih medijih, da jaz lahko delam samo kot hostesa. To ni res, saj že z ostalimi projekti dobro zaslužim, zato delo hostese ni edino, kar mi ostane, kot trdijo nekateri," se je pridušala.

Ne želi si razgaljene kariere
Čeprav s svojim razgaljenim telesom Sanja povsod naredi velik vtis, pravi, da to ni področje, na katerem bi si hotela ustvariti kariero. A uspehi na tem področju se kar vrstijo. Pri francoskem in ameriškem Playboyu so jo izbrali za eno izmed desetih najlepših zajčic, v posebno izdajo Playboy Special Edition pa so uvrstili tudi sliko, na kateri sta skupaj z Nino Osenar.

Pri nas je postala Playboyevo dekle leta 2007, čeprav nam je zaupala, da ni bila povsem prepričala, da bo ta naslov res osvojila. Ena tekmovalka je osvojila približno 150 glasov bralcev več kot Sanja, uredniki playboyeve ameriške, romunske in brazilske izdaje pa so nato izbirali med obema dekletoma in se odločili za Sanjo.

Paž da, blond ne
Na zabavi po izboru za mis Slovenije 2007 pa je Sanja presenetila z blond pričesko. "Rada šokiram ljudi, zato sem izbrala blond lasuljo, ki mi je segala do brade in se smejala presenečenim obrazom." Vprašali smo jo, če jo je ta barva las zdaj tako navdušila, da bo postala plavolaska. Odločno nam je zatrdila, da ne, priznala pa je, da obožuje pričesko na paž, zato lahko pričakujemo, da jo bomo kmalu spet zagledali s tako pričesko, a s temnimi lasmi.

Tina Hacler