Tokratna sanjska ženska je podeljevanje vrtnic opravila brez solz. Foto: POP TV
Tokratna sanjska ženska je podeljevanje vrtnic opravila brez solz. Foto: POP TV
Adel in Nina
Nina je svojo odločitev sporočila v romantičnem okolju Blejskega otoka, kamor sta fanta priplula s pletnjo. Foto: POP TV
Nina Osenar na naslovnici Playboya
Nina je navdušila fotografa ameriškega Playboya. Foto: Playboy

Najbolj razvpita pa vendar najbolj romantična pomladna saga, kot so na POP TV-ju oglaševali drugo sezono Sanjske ženske, se je tako končala, 22-letna Playboyeva zajčica pa se je morala na koncu odločati med 26-letnim Sašo z nosljajočim glasom Jamesa Blunta, ki jo je skozi celotno oddajo zalagal z baciji, in 20-letnim Ljubljančanom Adelom, ki se je s svojim balkanskim šarmom že zelo zgodaj izkazal za Nininega favorita.

V zadnji oddaji Saša ni mogel prepričati Nine, čeprav je bolj navdušil Nininega očeta Staneta in je zanjo celo skočil s padalom.

Smeh, smeh in še enkrat smeh
Nina je svojo odločitev utemeljila, da s Sašo ne bi mogla biti več kot prijatelja, saj je ne spravlja v smeh. Za Adela pa je v svojem slogu rekla: "Si mi 'the best', ker me spravljaš v smeh!"

Kljub koncu, ki je popovce verjetno bolj navdušil kot tisti v prejšnji sanjski ženski, ko sta oba finalista zavrnila SŽ 1 Mišo Margan, pa je Nina povedala, da iskrica z Adelom le ni preskočila, a bo njuni zvezi dala še eno možnost na sanjskem potovanju v Pariz.

Pestra izbira
V letošnji Sanjski ženski je bilo na kupu zbranih spet kar nekaj "cvetk", med drugim bodibilder, mornar, ki misli, da zna peti, fant, ki ga večina Slovenije pozna kot tistega, ki si je zraven obleke obul kavbojske škornje, sentimentalnež v majicah sladolednih barv, obsedenec s Španijo in filozofsko-analitičen sun mix maneken.

V spletnih forumih se je kar kresalo od mnenj, ki jih lahko povzamemo takole: primerjava smehov prve in druge sanjske ženske, razprava, kateri izmed finalistov je bolj vase zagledan in kaj za vraga bo Nina storila z na tisoče darili, s katerimi so jo iz oddaje v oddajo zasuvali tekmovalci, ki so bili od samega začetka, ko so zagledali, koga jim je POP TV namenil, videti kot majhni dečki v tovarni bombonov.

Sicer pa so bralci slovenske izdaje revije Playboy Osenarjevo izbrali tudi za Playboyevo zajčico leta 2006.

K. S.