Dekleta so se podružila, padli so tudi
Dekleta so se podružila, padli so tudi "selfieji", dobre volje ni manjkalo. Foto: Organizator

Varovanke selektorja Dragana Adžića so se v Stožicah zbrale zaradi reprezentančnega pokala EHF Euro. V četrtek bodo Slovenke v Stožicah gostile Črnogorke (tekma ob 17.30 s prenosom na TV SLO 2 in MMC-ju), povratna tekma bo v nedeljo ob 18.00 v Črni gori (prenos na TV SLO 2 in MMC-ju).

Ekipi sta točkovno izenačeni na drugem mestu, tako da bosta tekmi še kako pomembni. Preden gre zares, pa so si reprezentantke privoščile nekaj sprostitve, ko jih je na treningu obiskala Senidah.

Ena največjih glasbenih zvezd v širši regiji je ambasadorka Evropskega rokometnega prvenstva za ženske (EHF Euro 2022), največjega ekipnega ženskega športnega dogodka v zgodovini Slovenije, ki ga bosta med 4. in 20. novembrom gostila Celje in Ljubljana.

Senidah te dni s producentom Cazzafuro končuje tudi ustvarjanje himne prvenstva Play with Heart, ki jo bo premierno predstavila v začetku junija v Ljubljani.

Projekt ima tudi močno trajnostno noto, predvsem pa želi opozoriti na potrebo po opolnomočenju žensk v športu in širši družbi, zato so se akciji kot ambasadorke poleg Senidah že pridružile tudi številne uspešne ženske iz gospodarstva, družbenega življenja, umetnosti in športa.