Slakonjeva Melania video odpre s sprehodom po njeni rodni Sevnici. "Po moji zaslugi ima Sevnica zdaj tri atrakcije – mojo hišo, mojo torto in jabolčno pito Melania. Moj mož pravi, da je odlična," razlaga v polomljeni angleščini in popolni damski opravi.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

"Imamo tudi sevniški grad, za katerega moj mož pravi, da ga bo podrl in na njegovem mestu zgradil krasno igrišče za golf," pribije in nam obrne hrbet v *tisti* sloviti Zarini jakni z napisom "Res me ne skrbi, ali tebe?", s katero je leta 2018 obiskala prebežniške otroke na meji, ki jih je politika njenega moža ločila od staršev.

Slakonja se kot Melania nato napoti na Bled, kjer razlaga, kako je Blejski otok prelep, za nameček pa na njem še ni Mehičanov ali priseljencev, zaradi česar je ljub tudi Donaldu.

Naslednja postaja je Postojnska jama, ker da Donald "obožuje luknje". "Mojemu možu so bile zelo všeč človeške ribice, ki so videti kot mali k***i in tako lepo sedejo v njegove roke. Tudi ribice so ga imele rade. Slepe so," se namuzne.

Video ima za zdaj skoraj 18.000 ogledov, medtem ko jih ima Slakonjev Luka Dončić, ki ga je objavil decembra, do zdaj skoraj milijon.

Daleč najuspešnejša Slakonjeva parodija je Vladimir Putin iz leta 2016. Foto: YouTube
Daleč najuspešnejša Slakonjeva parodija je Vladimir Putin iz leta 2016. Foto: YouTube

Najuspešnejša Putinova parodija

Slakonjeve videoparodije so vedno zelo priljubljene in občasno sežejo tudi onkraj naših meja, zlasti ker imitira številne tuje državnike ali zvezdnike.

Daleč najbolj odmeven je bil video Vladimirja Putina ("Putin, Putout"), ki ga je Slakonja predstavil na Emi 2016 in nemudoma zaokrožil po Evropi, o njem pa so poročali tudi na BBC-ju, v Newsweeku, Mirrorju in drugih. Video ima do danes kar 28 milijonov ogledov in je bil priljubljen tudi v Rusiji.

Sledita parodiji Donalda Trumpa (Golden Dump) iz leta 2016 in Angele Merkel iz leta 2017 – obe s po sedmimi milijoni ogledov. Več kot milijon ogledov imajo Slakonjev papež Frančišek (2013; 3,4 milijona), Janez Janša (JJ Style, 2013; 2,1 milijona), Goran Dragić (2014; dva milijona) ter Slavoj Žižek in Franc Rode (oba iz 2013, 1,8 milijona).