Špelca se nad svojim telesom ne pritožuje, a obenem priznava, da jo motijo njeni široki boki. Foto: MMC RTV SLO/T.O.
Špelca se nad svojim telesom ne pritožuje, a obenem priznava, da jo motijo njeni široki boki. Foto: MMC RTV SLO/T.O.
Špelca Kleinlercher
Na svojih nastopih običajno pokaže veliko gole kože. Foto: Menart Records

V javnosti se namreč veliko omenja njena nezadovoljnost s točno določenim delom telesa: "Res je, na svojem telesu me moti ena stvar - boki." Pravi, da je ravno tako nezadovoljna kot vsaka ženska: "Nobena ženska ni popolna in vsaka najde na sebi kakšno napako." Njeni boki motijo predvsem njo, njenega fanta, primorskega poslovneža Sebastjana Vežnaverja, pa ne: "Vem, da me ima rad takšno, kakršna sem."

Pri Fabjanu le na terapijah
Medijem je nekdanja članica zasedbe Atomik Harmonik sicer že priznala, da je obiskala primorsko lepotno kliniko Fabjan, vendar pa ne za to, da bi opravila kakšno plastično operacijo, ampak zaradi posebnih masažnih terapij. "Tja hodim nekajkrat na teden, kjer me "obdelajo" s posebnim aparatom LPB - oblečen si v tanko belo obleko, ta naprava pa ti nežno masira kožo. Po enourni masaži sledi ena ura fitnesa," je bila zgovorna svetlolaska. Na vprašanje, kako ohraniti dobro postavo, je Špelca prepričana, da je odgovor zelo enostaven: "Veliko telovadbe in malo sladkarij!"

Križarjenje po Jadranu
Špelca je trenutno na enotedenskem oddihu. S svojim fantom in še enim prijateljskim parom plujejo ob hrvaški obali, trenutno pa so pri otoku Silba. Svojo pot nameravajo nadaljevati naprej proti Kornatom. Po zasluženem dopustu se bo zdaj že nekaj časa samostojna pevka spet posvetila svoji karieri. "Trenutno je aktualna pesem "A si me sanjal", nekaj novega pa načrtujemo za jesen." Zaupala nam je tudi, da bo še naprej vztrajala v svojem slogu, da pa ne izključuje, da se bo nekoč znašla v povsem drugih vodah: "Lahko se celo zgodi, da se znajdem v metalski ali pa totalno "goveji" glasbi."