V 2. krog so se uvrstili le štirje pari. Nina Osenar in Ana Marija Mitič se s svojima soplesalcema nista uvrstili naprej. Foto: Žiga Culiberg
V 2. krog so se uvrstili le štirje pari. Nina Osenar in Ana Marija Mitič se s svojima soplesalcema nista uvrstili naprej. Foto: Žiga Culiberg

Plesni turnir zvezd pri Mariu nocoj prehaja v 2. krog. Po končnem seštevku točk vseh nastopov prvega kroga so se naprej uvrstili štirje pari.

Največ točk (131) v turnirju Zvezde plešejo sta zbrala Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar, sledita jima Pipi in Anna Mashchyts (114 točk), tretja sta Peter Klinc in Nadiya Bichkova (110 točk), zadnja, ki sta se uvrstila naprej, Saša Krajnc in Špela Kralj, pa sta zbrala 87 točk.

Ana Marija in Nina sta se že poslovili
Le štiri točke so do uvrstitve v 2. krog zmanjkale Nini Osenar in Klemnu Prašnikarju, poleg njiju pa sta po 1. krogu izpadla tudi Ana Marija Mitić in Damir Halužan (75 točk).

2. krog odpirata Pipi in Saša
2. krog bosta v nocojšnji oddaji odprla moška predstavnika zvezd. Pipi se bo s svojo soplesalko Anno Mashchyts vrtel v ritmih sambe, Saša Krajnc in Špela Kralj pa bosta odplesala elegantni dunajski valček. Po končanem drugem krogu se bodo naprej uvrstili le še trije pari.

Na naslanjaču Eroika in Violeta
Kot po navadi bo v nocojšnji oddaji Spet doma poleg plesa tudi veliko sproščenega klepeta in dobre glasbe. Mario je v studio 1 povabil odlični trio Eroika in igralko Violeto Tomič. Poleg Eroike pa bodo za mikrofon prijeli še Čuki in mladi Gašper Rifelj.