Na vprašanje, kdaj bi se ljudje po njunem mnenju morali upokojiti, sta bila 'radodarna': 'Pri 34 letih.' Foto: MMC RTV SLO
Na vprašanje, kdaj bi se ljudje po njunem mnenju morali upokojiti, sta bila 'radodarna': 'Pri 34 letih.' Foto: MMC RTV SLO
Slon in Sadež
Najboljši film? 'Slon in Sadež: The movie - povratek preveč plačane dohodnine.' Foto: MMC RTV SLO/ Mojcej

Vprašanje uporabnika žirafa: Zakaj ne Nosorog in Zelenjava? Odgovor: "Zakaj žirafa in ne zebra?" Vprašanje: Kakšno je vajino mnenje o delovanju Sazasa? Odgovor: "Mnenje je kul, samo delovanje ..." Vprašanje: Kakšno je vajino stališče glede globalnega segrevanja? Odgovor: "Švicava ful." Vprašanje: Razlika med afriškim in indijskim slonom? "Ušesa. Velikost njih. Neki na rilcu. En živi v Afriki, drugi ne."

Klepet si lahko preberete TUKAJ.

Videospot bo čisto nekaj novega
Takšne in podobne duhovite odgovore so v MMC-jevi spletni klepetalnici dobili bralci, ki so "izzvali" nabriti dvojec Slon in Sadež. Nepozabna voditelja viktorjev (in to dvakrat!) sta izdala nov, že četrti album z imenom Sponzorska plošča, na katerem je devet skladb in različni videoskeči. Zanimivo, izdelek je brezplačno dostopen tudi na njuni spletni strani.

Pa razmišljata tudi o kakšnem videospotu? "Ja ... Razmišljali smo, da bi ga s kamero posneli ... pa 'muska' zraven pa to ... Nekaj novega," sta bila odrezava sicer vsestranska umetnika, ki verjetno ne bosta nastopila v Ljubljani, "ker ne podpira duhovitih izvajalcev. Bo pa Danijela."

Večnih študentov se ne sprašuje o študiju ...
Na vprašanje, ali sama skrbita za svoj videz, sta bila samokritična: "A ni očitno?", na vprašanje, ali sta še "večna študenta," pa sta odgovorila: "To se večnih študentov ne sprašuje. Sva pa APD (absolventa pred diplomo)." In še njun najmanjši koncert do zdaj? "Klub KGB. Pred tremi ljudmi. Dva od njih sva bila midva."

V klepetalnici sta "natrosila" še ogromno iskrivih domislic, s katerimi sta spravljala v smeh tako uredništvo kot uporabnike doma. Tukaj lahko klepet v celoti preberete - verjemite, ne bo vam žal!