Kviz Vem! bo leto 2018 končal dobrodelno. Aljoša Ternovšek je v oddajo povabil Vesno Slapar, Vesno Pernarčič in Tijano Zijanić, ki jih sicer spremljamo v humoristični nanizanki Mame.

Malo po polnoči boste lahko spremljali koncert Klemna Slakonje z gosti in Big Bandom RTV Slovenija. Foto: Televizija Slovenija
Malo po polnoči boste lahko spremljali koncert Klemna Slakonje z gosti in Big Bandom RTV Slovenija. Foto: Televizija Slovenija

Silvestrski paket na silvestrski večer ‒ ob 20.00 na TV SLO 1
Ekipa oddaje Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom bo letos prvič pripravila tudi silvestrsko druženje. Pridružili se jima bodo komentatorji, ki bodo za Jožetovim omizjem poskrbeli za posebno družbo, med njimi pa bodo tudi posebni liki, kot je denimo Miro Serpentinšek (Tilen Artač).

Poleg tega pa bodo med gosti še Magic Aleksander, vedeževalka Emeralda in Vid Valič, ki se bo z za zdaj še neznano izzivalko pomeril v prav posebnem tekmovanju "lip sync battle".

Silvestrski pozdrav ‒ ob 21.00 na TV SLO 1
V Silvestrskem programu bodo nastopili najbolj priljubljeni zabavni in narodno-zabavni glasbeniki, ki bodo poskrbeli za raznolik glasbeni program. Med drugim bodo nastopili Marko Vozelj in Mojstri, Isaac Palma, Dejan Vunjak, Pop Design, Nina Pušlar, Challe Salle, Andrej Šifrer, Alfi Nipič, Uroš in Tjaša, Čuki, Alya, Helena Blagne, Manca Špik, Eros, Kvatropirci, Vivere, Nuška Drašček, Prifarski muzikanti, Poskočni muzikanti, Modrijani, Spev, Ansambel Petra Finka, Pogum, Primorski fantje, Slovenski zvoki, Veseli svatje, Ansambel Nemir, Akordi, Stil, S.O.S. kvintet, Mladi Dolenjci, Vražji muzikanti, AnsambelSaša Avsenika, Simfonični orkester RTV Slovenija

Gostiteljema silvestrskega večera, Darji Gajšek in Blažu Švabu, pa se bodo na najdaljšo noč v letu na odru pridružili še Ana Tavčar, Andrej Hofer, Rosvita Pesek, Slavko Bobovnik, Erika Žnidaršič, Saša Jerkovič ter Bernarda Žarn.

Na odru boste med drugim videli tudi Alfija Nipiča. Foto: Televizija Slovenija
Na odru boste med drugim videli tudi Alfija Nipiča. Foto: Televizija Slovenija

Klemen Slakonja z gosti in Big Bandom RTV Slovenija ob 10-letnici SiTi Teatra ‒ ob 00.30 na TV SLO 1
Big Band RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla in priljubljeni gostje slovenske gledališke ter glasbene scene so na odru ljubljanskega SiTi Teatra BTC priredili zabaven koncert ob desetletnici delovanja gledališča, zdaj pa si boste koncert lahko ogledali še na malih zaslonih. Nastopili bodo Klemen Slakonja (ki je nastopil tudi v vlogi voditelja dogodka), Mia Žnidarič, Jure Ivanušič, Polona Vetrih, Vesna Pernarčič, Uroš Fürst, Anja Strajnar, Lado Bizovičar, Janez Hočevar - Rifle, Uroš Kuzman, Aleksandra Ilijevski, Romana Krajnčan, Vesna Zornik in Jose.

Pestro tudi na Radiu Slovenija in Valu 202
Na Radiu Slovenija vas bo v najdaljšo noč v letu med 19.30 in 21.00 popeljala Ljerka Belak, nato pa od 21. ure do 1. jutranje ure Sašo Hribar z ekipo Radia Ga Ga.

Tudi na Valu 202, kjer bosta z vami v novo leto vstopila Miha Šalehar in Aleš Smrekar, bo veselo.