Trump je Tjaši dejal, da se bo o njej zagotovo še slišalo. Foto: RTV SLO
Trump je Tjaši dejal, da se bo o njej zagotovo še slišalo. Foto: RTV SLO
Donald Trump
Donald Trump je tekmovalke obiskal štirikrat. Foto: EPA

Svetlolasa lepotica je dejala, da se je s Trumpom srečala štirikrat, z njegovo ženo Melanio Knauss, ki je po rodu Slovenka, pa nikoli. Melanie ni bilo niti na finalni izbor, kar je mnoge presenetilo, doma pa naj bi ostala zaradi sinčka Barrona.

"Tudi jaz poznam Slovenko!"
Tekmovalke so se s Trumpom prvič srečale na uradni predstavitvi, ko so se razvrstile po abecednem vrstnem redu in povedale svoje ime ter priimek in državo, iz katere prihajajo.

Z nekaterimi se je le rokoval, z drugimi pa je spregovoril tudi nekaj besed. Med slednjimi je bila tudi Tjaša, s katero se je pošalil, da tudi on pozna Slovenko, ki je zelo slavna in prijetna. Govoril je seveda o svoji ženi.

Vzpodbuda pred tekmovanjem
Tekmovalke je Donald obiskal tudi zjutraj med zajtrkom na dan prireditve. Vsem se je zahvalil in jim dejal, da zaupa, da bodo zvečer pripravile odličen šov, tik pred samim izborom pa jih je prišel pozdravit tudi v garderobo.

Lep kompliment
Najbolj pa bo Tjaši ostalo v spominu zadnje srečanje s slavnim mogotcem. Po izboru se je znova rokoval s tekmovalkami, ki so prišle na zabavo po tekmovanju, ustavil se je tudi pri naši Tjaši. Prisrčno jo je objel in poljubil ter ji dejal, da bo o njej povedal tudi Melanie. Tjaši pa se je v srce najbolj usidral Donaldov stavek: "O tebi se bo še slišalo!"

Spletni klepet z misico bo v petek ob 16.00. Vabljeni!

Tina Hacler