Katarina Kresal je po mnenju glasovalcev v MMC-jevi spletni anketi najbolje oblečena ženska v politiki. Foto: MMC RTV SLO
Katarina Kresal je po mnenju glasovalcev v MMC-jevi spletni anketi najbolje oblečena ženska v politiki. Foto: MMC RTV SLO
Borut Pahor
Borut Pahor je po vašem mnenju najlepše oblečen moški na slovenskem političnem parketu. Foto: EPA

Gostje, osebni trener fitnesa in strokovnjak za zdravo prehrano Goran Lorencin, pevec Slavko Ivančič in Artur Štern, bodo tako razpravljali, ali slovenski politiki sledijo zgledu tujih državnikov (npr. Baracka Obame in njegove žene Michelle), ki postajajo modne ikone.

Ustvarjalci oddaje so med drugim predstavnike slovenskih političnih strank spraševali, kako izbirajo svojo garderobo in ali jim pri tem pomagajo stilisti.

Kdo pa je po vašem najlepše oblečen politik oz. političarka? Svoje mnenje lahko izrazite z glasovanjem v anketi na desni - rezultate ankete za moške lahko spremljate tukaj, za ženske v politiki pa tukaj.

Bojan Šrot iz SLS-a tako pravi, da za svoj videz skrbi sam, Zmagu Jelinčiču svetuje žena (ki ima, kot pravi predsednik SNS-a, dober okus), Ljudmila Novak iz NSi-ja je dejala, da posebnega svetovalca nima, ima pa nekaj prijateljev z izbranim okusom, ki ji pomagajo pri sestavljanju garderobe, predsednica LDS-a Katarina Kresal in premier ter predsednik SD-ja, Borut Pahor, pa za svoje obleke skrbita sama.

Poleg tega bodo gostje govorili tudi o tem, ali so slovenski menedžerji ogroženi, ali bomo res delali do 65. leta in ali je izguba dela res priložnost.

Sicer pa Eriki Žnidaršič, voditeljici oddaje Piramida, obleke izbira in izdeluje priznani modni oblikovalec Zoran Garevski, ki je v intervjuju za MMC o oblačenju televizijke dejal: "V času odkar sodelujeva, sva sklenila nekaj kompromisov, ki so nenazadnje potrebni pri vsakem delu. Mislim, da sva s skupnimi močmi ustvarila zelo prepoznaven stil njenega videza."

Celoten intervju z Zoranom Garevskim si preberite tukaj.

T. K.