Vida Milivojša je odgovarjala na vaša vprašanja. Foto: MMC RTV SLO
Vida Milivojša je odgovarjala na vaša vprašanja. Foto: MMC RTV SLO

"Življenje se mi je že v dveh dnevih drastično spremenilo, saj imam urnik poln intervjujev," je razkrila in dodala, da se zaveda odgovornosti, ki ji je bila naložena skupaj z lento. "Ne predstavljam le sebe, temveč tudi celotno državo in projekt."

"Ljudi želim ozaveščati o tem, da si med seboj pomagamo, ker tako zmoremo več, in da podpiramo Slovenijo. Od projekta sem že zdaj dobila veliko, želim pa si, da se naučim še več o podjetništvu in da predstavim svojo državo na najboljši način tudi na svetovnem izboru," je še dejala o svojih ciljih. Pozneje pa je dodala: "Sem plesalka in si želim, da bom navdušila v tujini predvsem s tem."

Čeprav je kot miss Slovenije politično neopredeljena, spremlja dogajanje v državi in svetu ter si ne zatiska oči, zagotavlja.

Razkrila pa je tudi, da ji niso tuja niti kmečka opravila: "Letos smo finalistke obiskovale Braslovče, kjer smo s kuhanjem slovenskih dobrot zbirale donacije za bolnišnično posteljo za starejše občane in se tudi preizkusile v nabiranju hmelja. Kot otrok sem jahala, zato sem tudi velikokrat skrbela za čistočo konjev in hleva."

Vida Milivojša, študentka tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, je bila za najlepšo v Sloveniji izbrana v nedeljo, na sklepni prireditvi izbora, ki je letos potekal pod sloganom Podjetništvo na podeželju.