Tomaž in Špela sta goste in gledalce ogrela z ognjevitim čačačajem. Foto: Žiga Culiberg
Tomaž in Špela sta goste in gledalce ogrela z ognjevitim čačačajem. Foto: Žiga Culiberg

Čačača na pesem Sex Bomb, ki sta jo izbrala novinar in član skupine Sestre Tomaž Mihelič ter Špela Kralj, je tako dobil največ glasov gledalcev, Mia Žnidarič pa ga je označila z besedami: "Bilo je erotično."

Poleg omenjenega para so se na plesni parket turnirja Zvezde plešejo podali še TV-voditelj Boštjan Romih v paru z Leo Perovšek ter voditeljica oddaje Dobro jutro Tanja Postružnik in Andraž Erzin.

Boštjan in Lea sta se predstavila z romantičnim angleškim valčkom na skladbo Norah Jones in si zamislila prisrčno zgodbico dveh zaljubljencev, ki ju niti dež ne zmoti pri krasnem plesu. Tudi Tanja in Andraž sta s plesom poskušala pričarati zgodbico - postavila sta jo v nočni lokal, kjer sta se predajala čačačaju.

Prihodnjo nedeljo se bo predstavila še zadnja trojica znanih plesalcev, in sicer igralka Vesna Pernarčič, pevka Eva Černe in teakwondist Tomaž Barada, nato pa se bomo od treh parov morali posloviti. Kot je znano, sta prejšnjo nedeljo največ glasov dobila Erika Žnidaršič in Matej Kralj.

Tomaž Mihelič in Špela Kralj - čačača

Boštjan Romih in Lea Perovšek - angleški valček

Tanja Postružnik in Andraž Erzin - čačača