Katarina, ki je zelo samokritična, se zaveda, da zaradi hitrosti snemanja Strasti morda ne bo vse popolno, a pravi: 'Dajte nam priložnost.' Foto: MMC RTV SLO
Katarina, ki je zelo samokritična, se zaveda, da zaradi hitrosti snemanja Strasti morda ne bo vse popolno, a pravi: 'Dajte nam priložnost.' Foto: MMC RTV SLO
Ali je pripravljena na negativne kritike?

Prikupna plavolaska, ki je sama sebe v MMC-jevi spletni klepetalnici poimenovala kar "stara gospa", bo od ponedeljka na malih zaslonih vsak delovnik, saj se bo na prvem programu TV Slovenija začela predvajati nova slovenska dnevna nadaljevanka Strasti.

Celoten klepet s Katarino Čas.
Katarino je k sodelovanju že pred dvema letoma povabil glavni krivec za nadaljevanko Jure Pervanje, v njej pa igra naivno in zelo čustveno Ano, ki ima strastno ljubezensko zvezo z doktorjem Vasjo, ki ga je zaigral Jonas Žnidaršič. In kako se je znašla v njegovem objemu? "Kar zabavno. Sem mislila, da nama bo bolj nelagodno, ampak ker je Jonas zelo duhovit, sva se veliko smejala in mislim, da sva te prizore posnela precej sproščeno."

Ali je Katarina pripravljena na negativne kritike in ali jo bo na malih zaslonih mogoče videti tudi v vlogi voditeljice, poglejte v videointervjuju na desni.

S telenovelami ni "domača"
V nasprotju z Ano, ki ima rada dobro situirane strarejše moške, se Katarina že od nekdaj zaljublja v sovrstnike.

Katarina zaradi vsakodnevnih snemanj "trenutno nima življenja", včasih si utrga čas za ogled Hri-barja, Studia City in kakšnega dokumentarca, v družbi babice pa je pogledala celo tri dele neke španske telenovele. "Četrti dan sem jo pa že vprašala, kako se je razpletlo," se je pošalila.

Strasti bodo na sporedu od 17. novembra naprej od ponedeljka do petka ob 18.25 na prvem programu TV Slovenija.

Lepa že, a tudi pametna
Katarini boste mnogo bolj polaskali, če ji boste rekli, da je pametna kot pa lepa. Z delom ji je uspelo nabrati nekaj denarja za stanovanje, v katerem ji družbo dela kuža. "Ampak sem zakreditirana za nekaj let," je napisala v klepetu, v katerem je še dejala, da lahko družina počaka še nekaj let.

In še spomin na srednješolska leta? "Bila sem en 'miks' vsega, depresivna in zamorjena, poslušala sem Doorse, Pearl Jam, Nirvano, Faith No More, Smushing Pumpkins, bila odlična na bežigrajski gimnaziji in veliko potovala s plesno skupino Mojce Horvat, kjer smo ga kar prežurali ..."

A. P.

Ali je pripravljena na negativne kritike?