Vstopite v novo leto sproščeni in nasmejani z Ladom Bizovičarjem in gosti. Foto: Mare Vavpotič Foto:
Vstopite v novo leto sproščeni in nasmejani z Ladom Bizovičarjem in gosti. Foto: Mare Vavpotič Foto:
Legandarna televizijska kuharja Gregor Bakovič in Bojan Emeršič s šefom silvestrske kuhinje, Andrejem Kuharjem. Foto: Mare Vavpotič
V oddaji bo nastopilo okoli sto bolj ali manj znanih obrazov. Da ne bodo lačni in žejni, bosta poskrbela legendarna televizijska kuharja Bojan Emeršič in Gregor Bakovič. Šef kuhinje ne bo nihče drug kot Andrej Kuhar, prvi Slovenec z Michelinovo zvezdico.Foto: Mare Vavpotič

Voditelj silvestrske oddaje na TV Slovenija je polno zaseden tudi ob koncu leta, kljub temu pa je našel čas za klepet z našimi uporabniki. Lado ni varčeval z duhovitimi odgovori, na vprašanje, ali se ob vrnitvi na televizijske zaslone obeta tudi vrnitev oddaje TLP, ki jo je vodil pred leti, je odgovoril: "TLP boste gledali, če ga imate posnetega na VHS." Kljub negativnemu odgovoru pa je dodal, da čase TLP-ja še kako pogreša.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Trenutno mu veliko časa vzame predstava Kokokomedija, v kateri nastopata Katarina Čas in Ana Marija Mitić, uporabnica Ajda je pohvalila tudi njegovo predstavo Muska od A do Ž, zanimalo pa jo je, ali pripravlja kaj novega: "Pravzaprav vedno pripravljam kakšen nov projekt ... Sam sebe utrujam s pripravami na kaj novega, preden se sploh staro postara ..." S katerimi slovenskimi ustvarjalci (igralci in režiserji) pa najraje sodeluje: "Z vsakim, ki zna svoje mnenje, idejo argumentirati, ki je strasten pri svojem delu in ki da za pijačo. Mnogo jih je!"

Na vprašanje, ali ga je kdaj zanimalo tudi resno gledališče, pa je odgovoril: "Vsako gledališče, ki profesionalno ustvarja predstave, še posebej dobre predstave, je "resno" gledališče. Vendar razumem, kaj želite vprašati. Da, gledališče je moja izjemna strast - povsem laično, seveda, ampak redno in dolgo lahko poslušam številne izjemne slovenske igralke in igralce ter druge gledališke ustvarjalce, ko polemizirajo o svojem delu in mi odstirajo pogled v svoj težak in naporen svet."

Lado zasebno
Šport ga ne zanima, saj, kot pravi, če kdo priteče mimo, pogleda stran, v predvajalniku trenutno vrti naslednje skupine: Vegas!, Main attraction, Eden Ahbez, Paola Conteja, Funkadelic ... Na nekoliko bolj zasebno vprašanje uporabnika nejca, ali bo tudi v resnici kmalu "fotr", je odgovoril, da bo prav on prvi izvedel za to, na vprašanje, ali se mu s partnerico Katarino Čas pogosto dogaja, da ju prepoznavajo na ulici in "napadajo" mimoidoči, pa je odgovoril: "Nikoli. Za menoj vpijejo: "Bogdan, si to ti?" Napadalcev pa tudi še ni bilo."

Silvestrsko oddajo si lahko ogledate v sredo, 31. decembra. Na 1. programu TV Slovenija vas od 20. ure naprej čaka 270 minut zabave.

Silvestrski program - humor, nostalgija, izbrana večerja
Po nekaj letih televizijske odsotnosti se bo Lado Bizovičar za eno, najdaljšo noč v letu vrnil pred male zaslone. Od 20. ure naprej bo povezoval zabavni program, v katerem bo vsakdo našel nekaj zase. Od dobre glasbe (nastopili bodo znani obrazi slovenske popglasbe, pa Simfonični orkester RTV Slovenija, nepogrešljivi Alfi Nipič in še kdo) do smeha in pogovorov z znanimi Slovenci - ničesar ne bo manjkalo, saj bo v oddaji nastopilo kar okoli 100 znanih obrazov. Da ne bodo lačni, bosta skrbela TV-kuharja Bojan Emeršič in Gregor Bakovič pod budnim očesom chefa kuhinje Andreja Kuharja, prvega Slovenca z Michelinovo zvezdico.