Sašo Hribar že četrt stoletja s sodelavci ustvarja Radio Ga Ga. Foto: Jure Čokl
Sašo Hribar že četrt stoletja s sodelavci ustvarja Radio Ga Ga. Foto: Jure Čokl
Zamisli za nove pesmi Andreju Šifrerju nikoli ne zmanjka. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

O njegovem ustvarjanju in pa tudi o tem, kako je obrti imitiranja naučil mlajše, bo v soboto v pogovoru z Bernardo Žarn spregovoril Sašo Hribar.

Prihaja tudi visoka sezona najrazličnejših množičnih tekov. Med njih zagotovo sodi ljubljanski Tek trojk. Tudi tv-voditelja Igor Bergant in Igor Jurič sta tekača, ki ju ne ustavijo dež, sneg ali naporen delovni teden. V družbi bele dame, kot je naslov knjige o maratonski tekačici Heleni Žigon, smo prepričani, da bodo še vas prepričali o tej zdravi športni disciplini. To, da bo Bernarda z njimi govorila o naporih pri dosegu cilja, bo še zanimiveje, saj bo tudi sama to soboto dopoldne napadla Tek trojk.

Ustvarjalnost Andreja Šifrerja je brez meja, pod njegovim peresom se vedno znova pišejo sveži verzi, nekaj jih bo delil tudi z gledalci to soboto.

Jože Robežnik se vrača z dopusta, njegov izbor aktualne tematike bodo začinili liki Radia Ga Ga. Jure Mastnak, ki je mojster v imitiranju Zorana Jankoviča, Slavoja Žižka, Branka Grimsa, Salome, Mirana Ališiča, Zmaga Sagadina, Daniela Šmida – Dennyja in še bi jih lahko našteli. Drugi v vrsti bo mladi Aleksander Pozvek: prelevil se bo v Karla Erjavca, Mira Cerarja, Igorja Lukšiča, Radovana Žerjava in celo Borisa Popoviča. V vrste zloglasnega radia bo ponovno stopil tudi nekdanji član Renato Vindiš, ki v trenutku preklopi na štajerski žargon in oponaša Franca Kanglerja, Jožefa Jerovška, Mateja Lahovnika, Pavla Gantarja, Boruta Pahorja in mnoge druge. Teme, ki jih bodo obdelali, so umivanje rok, evropska in slovenska gospodarska rast in tudi to, kako dobro živeti od kmetije.

Poglejte spodnji prispevek in povejte, razgalite svoje mnenje o tem poročilu, ali res pomeni, da bo gospodarska rast prinesla blaginjo v deželo. Mi bi rekli, da nič obetajočega ne pomenijo ti rezultati, še vedno stremijo k zategovanju pasu.