Foto: Reuters
Foto: Reuters

"To je bila priložnost, ki je ni bilo na voljo v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, ko sem se po Konanu Barbaru in Terminatorju vzpenjal v svoji karieri," je za Reuters povedal Schwarzenegger.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Igra Luka Brunnerja, agenta Cie, ki je tik pred upokojitvijo in je vpoklican, da iz nevarne naloge reši še enega agenta. Izkaže se, da je ta agent Lukova hčerka Emma. V nevarnih misijah po vsem svetu skušajo zaustaviti zlobneža po imenu Boro, ki išče orožje za množično uničevanje.

"To je kaos in to ustvarja veliko zabavnih priložnosti," je dejal Schwarzenegger o seriji. "Nekateri izmed prizorov so zelo intenzivni – gre za življenje in smrt – in nekateri so takšni, da se nasmejiš in rečeš 'o, moj bog, to je res smešno'," je dodal.

Mlajši člani igralske zasedbe, ki so odraščali ob Schwarzeneggerjevih filmih, hvalijo tisto, kar slavni igralec in nekdanji bodibilder prinaša na snemanje: disciplino, timsko delo, motivacijo in nagajivo stran.

"Zelo discipliniran je. Spat gre ob polnoči, ko preuči vse svoje stavke, vsak dan pa se zbudi ob 6. uri," je povedal igralec Gabriel Luna, ki mu je pripadla vloga Bore.