Foto: AP
Foto: AP

Kot je 48-letni igralec in režiser povedal v podkastu The New Yorker Radio Hour, bi se takoj vključil v film Prekrokana noč 4.

Cooper je navdušenje nad filmom Prekrokana noč utemeljil z besedami, da ima "tako zelo rad" režiserja Prekrokane noči Todda Phillipsa ter soigralca Zacha Galifianakisa in Eda Helmsa. Hkrati je povedal, da četrtega dela filma verjetno ne bo, saj meni, da režiser Phillips tega ne bi bil pripravljen storiti.

Vsi trije igralci, Cooper, Galifianakis in Helms, so se pred kamero v filmih Prekrokana noč, ki jih je režiral Phillips, pojavili v letih 2009, 2011 in 2013. Cooper je upodobil učitelja Phila in postal zvezda komedije. Leta 2018 je debitiral kot režiser filma Zvezda je rojena. V romantični drami je zaigral v glavni moški vlogi poleg pevke Lady Gaga.

Kot je še povedal, je po številnih komičnih vlogah enako navdušen nad svojimi resnimi karakternimi vlogami. Nič ni bilo bolj zabavno kot izkušnje z Maestrom in Zvezdo je rojena, je dodal.

Bradley Cooper nastopa v vlogi slavnega dirigenta in skladatelja Leonarda Bernsteina v biografski drami Maestro. Cooper jo je tudi režiral, pripoveduje pa o zakonu med Leonardom Bernsteinom (1918–1990) in Felicio Montealegre Bernstein (1922–1978), ki jo igra Carey Mulligan.