Težko je verjeti, da se bo Black držal priporočil svojega zdravnika o počitku. Foto: Reuters
Težko je verjeti, da se bo Black držal priporočil svojega zdravnika o počitku. Foto: Reuters

Ta teden se končuje ena izmed najstarejših in najbolj priljubljenih ameriških pogovornih oddaj, ki jo vodi komik Conan O'Brian. Med gosti zadnje oddaje je bil tudi legendarni roker in igralec Jack Black, čigar naloga je bila popestriti oddajo. Med oddajo naj bi se poškodoval, nato pa na koncu razkril, da mu ni nič.

No, vse ni šlo po načrtu, saj se je Black med izvajanjem točke zares poškodoval. "Bilo je precej hecno, za pomoč smo prosili ekipo za prvo pomoč, ki naj bi nam po scenariju prišla pomagat za točko, a smo ugotovili, da so le statisti," se je dogodka spominjal igralec. "Nato sem šel na slikanje, in povedali so mi, da imam zares zvit gleženj."

O'Briana pa dogodek ni preveč presenetil. "Nekako je logično, da se bo to zgodilo na naši oddaji. Samo pri nas se lahko domislimo točke, kjer se gost na videz poškoduje, nato pa se gost pri isti točki zares poškoduje. Prav primerno se mi zdi, ravno prav za zadnjo oddajo."

Čeprav mu je zdravnik zabičal, da mora počivati in da ne sme plesati, to Jacka ni ustavilo pri petju. Conanu je v slovo tako kljub poškodbi zapel rokovsko hvalnico.