Joker bo na sporedu vsako soboto zvečer, prvič že 23. februarja. Foto: Žiga Culiberg
Joker bo na sporedu vsako soboto zvečer, prvič že 23. februarja. Foto: Žiga Culiberg

Novi kviz Joker, ki na Televizijo Slovenija prihaja konec februarja, prinaša uro in pol napete igre čustev, vzponov in padcev. Vsako soboto zvečer, od 23. februarja naprej, vas bo skozi kviz popeljal Mario Galunič.

Priljubljeni televizijski voditelj se nove vloge že veseli in napoveduje: "Pravega televizijskega kviza še nisem vodil, čeprav sem si to od nekdaj želel. Tudi sam rad gledam tovrstne oddaje in na svojem telefonu sodelujem pri mnogih kvizih. Verjamem, da je gledalcev, ki si želijo takih oddaj, veliko, sploh pa zato, ker ob sobotnih večerih ne bodo dobili samo kviza, ampak tudi veliko napetosti, preobratov, negotovosti, čustev. Obljubljam zanimivo druženje in sproščeno vzdušje, četudi bo šlo za veliko denarja in tvegane odločitve."

Kaj prinaša Joker?

"Pravega televizijskega kviza še nisem vodil, čeprav sem si to od nekdaj želel," je o svoji novi voditeljski vlogi povedal Mario Galunič. Foto: Žiga Culiberg

Joker je televizijski kviz znanja, v katerem mora tekmovalec odgovoriti na deset vprašanj, pri vsakem ima na voljo štiri možne odgovore, a samo en odgovor je pravilen. Nujno je, da tekmovalec odgovori na vsa vprašanja in šele po zadnjem, desetem vprašanju, dobi nagrado.

Za pomoč ima tekmovalec na voljo sedem jokerjev. Vsak joker omogoča tekmovalcu, da odstrani enega od nepravilnih odgovorov. Pri vsakem pravilnem odgovoru se tekmovalec povzpne za eno stopnjo na denarni lestvici, ki je sestavljena takole: 0 evrov, 200 evrov, 500 evrov, 1.000 evrov, 3.000 evrov, 7.000 evrov in 20.000 evrov.

Tekmovalec ima v občinstvu tudi sotekmovalca, z njegovo pomočjo lahko dobi dva dodatna / bonus jokerja, možnost dodatne pomoči pa je tudi super joker, ki omogoča, da na eno izmed vprašanj odgovori tekmovalec skupaj s sotekmovalcem.

Vabljeni k ogledu!