Airbnb je novico razkril na Instagramu, kjer je obenem delil fotografije stanovanja, ki je identično tistemu, v katerem je živela Carrie Bradshaw, ki jo v seriji igra Sarah Jessica Parker.

Carrie bo goste pričakala virtualno, pozdravila jih bo v značilnem slogu in jih tako popeljala na ogled svojega doma. Tam je pisalna miza, kjer je Carrie pisala o svojem zasebnem življenju, pa tudi telefon, po katerem je ure in ure klepetala z najboljšimi prijateljicami ... Osrednji prostor v stanovanju je garderobna omara, ki je polna Carriejinih kreacij, te pa bodo gostje lahko tudi pomerile.

Kot piše ameriški CNN, to ni Carriejino prvotno stanovanje – tega so postavili na prizorišču snemanja, ampak za "kopijo", ki je v newyorški četrti Chelsea.

Rezervacije se bodo začele 8. novembra, za noč v stanovanju pa boste morali odšteti 23 ameriških dolarjev. Cena je simbolična, saj so se z njo spomnili začetka kultne serije, ki so jo prvič predvajali pred 23 leti.

Stanovanje bodo oddali samo za dve noči, 12. in 13. novembra, tako da se obeta hud boj med oboževalci serije Seks v mestu.

Ti že nestrpno čakajo na nove dele kultne nanizanke z naslovom And Just Like That ... Kot je v prvem uradnem napovedniku napovedala Sarah Jessica Parker, bo novo poglavje premierno prikazano decembra.