Prvotna igralska zasedba serije Nepremagljivi dvojec. Foto: IMDb
Prvotna igralska zasedba serije Nepremagljivi dvojec. Foto: IMDb

Kot je znano, so nanizanko Nepremagljivi dvojec prvotno predvajali med letoma 2011 in 2019, v njej pa je ob Patricku J. Adamsu, Ricku Hoffmanu, Gabrielu Machtu, Sarah Rafferty in Gini Torres igrala tudi Meghan Markle, ki se je leta 2018 poročila z britanskim princem Harryjem in postala vojvodinja Susseška.

Prav vojvodinji oz. dejstvu, da je igrala v seriji, poznavalci pripisujejo največ zaslug za vnovičen uspeh nanizanke na platformi za pretočno predvajanje Netflix, kjer gledanost podira številne rekorde.

Po navedbah spletne strani Deadline, ki velja za dobro obveščeno, se ustvarjalec serije Aaron Korsh s televizijsko mrežo NBCUniversal že dogovarja o oživitvi serije. Že leta 2019, ko se je sklenila prvotna nanizanka, so ustvarjalci hoteli obdržati zveste gledalce z izpeljanko Pearson, v kateri se je dogajanje vrtelo okoli Jessice Pearson, ki jo je upodobila Gina Torres, a se je serija na malih zaslonih obdržala le eno sezono.

Kot navaja Deadline, kaže, da pri oživitvi Nepremagljivega dvojca ne bo šlo ne za t. i. spinoff ne za posodobljeno različico, bodo pa liki v novi seriji "del Suitsovega vesolja". Korsh poročanja uradno sicer ni komentiral, je pa članek delil na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter), ob tem pa pripisal: "Vedno sem bil prepričan, da smo podcenjeni, a kot kaže, sem tudi jaz podcenjeval Nepremagljivi dvojec."